Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Alles

 • Vliegveld Lisbon

  waar komt het nieuwe vliegveld in regio Lisabon?

  0 antwoorden Lees meer
 • verkoop villa's Algarve

  Voor een bevriende relatie in Portugal ben ik op zoek naar mogelijkheden om zijn properties (appartementen en villa's nabij Praia da Luz) onder de aandacht van (potentiële) Nederlandse kopers te brengen die op zoek zijn naar een (tweede) huis in de Algarve.
  Mijn vraag: hoe ga ik vervolgens te werk?

  1 antwoord Lees meer
 • Hypotheek Portugal

  Beste, wij hebben een huis gezien op deze site maar hij ligt iets boven ons budget waardoor wij een kleine hypotheek nodig zouden moeten hebben. Het huis ligt rond de 350.000 en wij kunnen 290.000 zelf financieren. In hoeverre is het aan te raden om naar een bank in Portugal te gaan?

  1 antwoord Lees meer
 • Inkomstenbelasting verhuur

  Hallo, ik wil een huis kopen in de Algarve voor de verhuur maar ik wil graag weten welke consequenties dit heeft mbt de inkomstenbelasting die ik moet betalen over de verhuur. Wat moet ik in Nederland afdragen en moet ik ook iets in Portugal afdragen? Henry

  0 antwoorden Lees meer
 • Russen in Portugal

  1 2 3 4 5 4x

  Geachte, ik ben op zoek naar een huis in Portugal. Mijn idee is om dit huis te verhuren aan Nederlanders, Belgen en Duitsers. Ik heb vernomen dat veel Russen naar Portugal komen om hier te verblijven. Zelf heb ik niet graag een woning waarbij ik omgeven ben door Russen. Ik wil niet discrimineren maar het is belangrijk voor mijn verhuur-toekomst. In hoeverre kunt u mij adviseren waar ik als West-Europeaan het beste kan kopen? Graag uw reactie.

  1 antwoord Lees meer
Meer vragen

Huizen in Portugal

Totale aanbod in Portugal is 373 tweede huizen Bekijk alle huizen

Huizen in Portugal

Bekijk alle huizen