Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Algemeen

 • Vliegveld Lisbon

  waar komt het nieuwe vliegveld in regio Lisabon?

  0 antwoorden Lees meer
 • verkoop villa's Algarve

  Voor een bevriende relatie in Portugal ben ik op zoek naar mogelijkheden om zijn properties (appartementen en villa's nabij Praia da Luz) onder de aandacht van (potentiële) Nederlandse kopers te brengen die op zoek zijn naar een (tweede) huis in de Algarve.
  Mijn vraag: hoe ga ik vervolgens te werk?

  1 antwoord Lees meer
 • Russen in Portugal

  1 2 3 4 5 4x

  Geachte, ik ben op zoek naar een huis in Portugal. Mijn idee is om dit huis te verhuren aan Nederlanders, Belgen en Duitsers. Ik heb vernomen dat veel Russen naar Portugal komen om hier te verblijven. Zelf heb ik niet graag een woning waarbij ik omgeven ben door Russen. Ik wil niet discrimineren maar het is belangrijk voor mijn verhuur-toekomst. In hoeverre kunt u mij adviseren waar ik als West-Europeaan het beste kan kopen? Graag uw reactie.

  1 antwoord Lees meer
 • Nu kopen in Portugal?

  1 2 3 4 5 3x

  Dag, mijn naam is Gerard Huls en samen met mijn partner zijn we op zoek naar een huis in Portugal. Wij gaan al jaren naar Portugal op vakantie en nu is het moment aangebroken dat we een huis gaan kopen. Ik heb gelezen dat Portugal op dit moment het erg stimuleert dat mensen een huis gaan kopen. Ik wilde graag weten op welke manier ik hiervan ga profiteren? En met welke kosten naast de prijs van het huis moet ik nog meer rekening houden? Bedankt voor uw hulp.

  1 antwoord Lees meer
Meer vragen

Huizen in Portugal

Totale aanbod in Portugal is 373 tweede huizen Bekijk alle huizen

Huizen in Portugal

Bekijk alle huizen