Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Jäger Bau

Jäger Bau

Nederland

Grote Haag 31

Amersfoort
Utrecht

Actief sinds: 01-01-1922

Over ons

Jäger Bau is een gerenommeerd Oostenrijks bouwbedrijf met een lange en rijke historie. Het familiebedrijf bestaat sinds 1922 en is van oudsher actief in grote internationale infrastructurele projecten zoals dammen, bruggen en tunnels.

Het bedrijf kenmerkt zich door een open, maar enigzins conservatieve bedrijfscultuur, waarbinnen traditie hoog in het vaandel staat. Daarnaast koppelt het 600 medewerkers tellende bouwbedrijf vakbekwaamheid aan innovatie en mileu-bewustzijn. 

Sinds vele jaren ontwerpt en realiseert Jäger Bau, met de hoogst mogelijke bouwkwaliteit door continue innovatie, ook vakantieprojecten op aansprekende locaties in het Alpengebied. Daar-binnen heeft Jäger Bau een solide reputatie verworven door hoogwaardig te bouwen met respect voor regelgeving en wetten. Of het nu gaat om vakantiewoningen met gebruik als tweede woning of om beleggingsobjecten, de luxe appartementen bieden, naast eigen gebruik, goede verhuurmogelijkheden voor zowel winter- als zomerseizoen en vormen mede daardoor een interessante belegging. 

Jäger Bau verenigt de vakbekwaamheid en zekerheid van een vooraanstaande Oostenrijkse industriële onderneming met de hoogste bouwkwaliteit, milieubewustzijn en een 
uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Lees meer

Onze huizen in Nederland

Het compleet aanbod Jäger Bau in Nederland is 0 huizen Bekijk alle huizen

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Huizen in Nederland

Bekijk alle huizen