Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Casa Las Dunas

Casa Las Dunas

Spanje

CasaLasDunas La Mata sl

La Marina
Alicante

Actief sinds: 02-01-2000

Over ons

CasaLasDunas is een familiebedrijf en uw Nederlandstalig vastgoedadviseur en aankoopmakelaar aan de gehele Costa Blanca en het beschikt over een eigen verhuurorganisatie.

‘Investeren in vastgoed is steengoed’ Indien gewenst verhuren wij u woning in de periodes die u zelf aangeeft. Dit kan voor de korte termijn een aantrekkelijk rendement opleveren. Voor rendement op de lange termijn zal uw woning alleen maar in waarde stijgen, want nu instappen is het meest gunstige moment om uw toekomstige pensioen zeker te stellen.

‘Haal meer uit uw pensioen dan u denkt!’ Het dagelijkse levensonderhoud in Spanje is aanzienlijk voordeliger dan in Nederland en België. Geniet van uw gespaarde pensioen in Spanje! En waar voelt u zich zo snel thuis als in Spanje, op slechts 2 uur tijd vliegen komt u in het gezondste klimaat van de wereld.

‘Alles onder een dak’ Het eindigt niet alleen met een huis kopen, want daarna begint het pas en komen er vragen als: Wie past op ons huis als we er niet zijn? Wie doet onze belasting-zaken? Wie zorgt voor een testament? Wie doet eventuele aanpassingen/verbouwingen aan de woning? CasaLasDunas biedt u een alles-onder-één dakformule, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw droomwoning te Spanje.De koffie staat klaar!

Lees meer

Onze huizen in Spanje

Het compleet aanbod Casa Las Dunas in Spanje is 1859 huizen Bekijk alle huizen

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Huizen in Spanje

Bekijk alle huizen