Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Bewaar
Huis te koop Cas Grandi voor €339.000,-

Cas Grandi, Cas Grandi

 

€ 339.000,-

Kenmerken

Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3

Omgeving

Omgeving Strand, Water, Golfbaan
Uitzicht Bos, Water
Horeca Uitstekend
Entertainment Uitstekend

Verhuur informatie

Probeer periode ( voor kopers)? Nee
Verhuur toegestaan? Ja

Omschrijving

TE KOOP Scandinavische villa met zwembad Cas Grandi Curacao

In deze fijne buurt woont u vlakbij de meest populaire stranden en het Spaanse Water maar bent u ook snel bij de supermarkt of in de stad. Dit heerlijke huis ligt lekker hoog en heeft daardoor vrij zicht over de groene vallei in Cas Grandi en u ziet zelfs de zee vanaf de porch.

Het frisse Scandinavisch ogende huis ligt op een compacte kavel en heeft een heerlijk zwembad en een ruime oprit. Het huis is zeer geschikt voor dubbele bewoning, kantoor/praktijk aan huis of deelverhuur.
Mogelijkheden te over. Bij binnenkomst van de benedenverdieping treft u een ruime woonkamer aan met zicht op het zwembad en in de verte de zee. De open keuken heeft een kookeiland, een afwasmachine en 4 gaspitten. Via een klein trapje komt u bij de drie ruime slaapkamers. De masterbedroom heeft zijn eigen badkamer. De tweede en derde slaapkamer delen een badkamer. De badkamers, ook boven, zijn recentelijk gerenoveerd en hebben een moderne uitstraling. Onder de trap is nog een ruime berging.

De trap naar boven bereikt u via de hal in de benedenverdieping en/of via een eigen buitendeur. Boven treft u een zee van ruimte aan met een L vormige keuken. Door de hoge kap is dit een volwaardige woonverdieping. De twee ruime slaapkamers delen een badkamer. De woonkamer heeft nog een licht verhoogde vide die een eigen porch heeft. Ook aan de voorkant treft u een grote porch vanaf waar u prachtig uitzicht heeft.
Onder het huis vindt u nog een ruime berging, geschikt als opslag ruimte voor surfplanken, bbq etc. De omliggende tuin is beplant met lokale planten en behoeft nauwelijks onderhoud.
Bent u op zoek naar een woning om te verhuren? Of een woning waarin u aan huis kunt werken of een villa voor dubbele bewoning. Neem contact met ons op, dan gaan we een kijkje nemen.

Wilt u als eerst ons nieuwste aanbod zien? Volg ons op Facebook, like onze pagina en volg ons!

Lees meer

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Uw bericht is verstuurd naar onze partner. Wij hopen dat u snel uw droomhuis vindt.

Huizen in Curacao, Cas Grandi

Bekijk alle huizen