Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Bewaar
Huis te koop Coral Estate voor €495.000,-

Coral Estate, Rif St. Marie

12111 m2  

€ 495.000,-

Kenmerken

Woonoppervlakte 12111 m2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 2

Omgeving

Omgeving Landelijk, Strand, Water, Park
Uitzicht Bos, Strand, Water, Tuin
Horeca Uitstekend
Entertainment Uitstekend

Verhuur informatie

Probeer periode ( voor kopers)? Nee
Verhuur toegestaan? Ja

Omschrijving

Zodra u Coral Estate oprijdt, zult u de rust en de prachtige natuur ervaren die u daar aan treft. Coral Estate is een zeer ruim opgezette wijk, met veel groenstroken tussen de woningen, grote kavels en bijna overal het schitterende zicht op zee. Er is een Aveda Spa, een populaire beachclub en een duikschool.

De woning die wij hier aanbieden is gelegen op een zeer grote groene kavel van ruim 12.000 m2 welke plaats biedt aan 2 villa's. Momenteel is er 1 villa gerealiseerd. Dit geeft u de unieke mogelijkheid om uw eigen droomvilla bij te bouwen en een van beide villas te verhuren of te gebruiken voor dubbele bewoning.

De prachtige villa die reeds is gerealiseerd is ontworpen door architect Henk Bolivar. Als u op zoek bent naar rust en privacy dan is dit een heerlijk huis.

Via de oprijlaan komt u over uw eigen kavel, nog begroeid met de lokale natuur, bij de villa. Er kunnen meerdere auto's op eigen terrein geparkeerd worden maar uw eigen autos kunt u onder de gebouwde carpoorten parkeren zodat u altijd een koele auto tot uw beschikking heeft.

De indeling van de villa is als volgt:

Via de voordeur komt u de ruime hal binnen en ziet u eigenlijk al direct het prachtige uitzicht. U komt aan in de woonkamer, welke voorzien is van een luxe open design keuken. De keuken is volledig voorzien van de benodigde apparatuur zaols een vaatwasser, over, groot 5 pits kooktoestel, Amerikaanse koelkast en dubbele spoelbak.

De woonkamer is ruim opgezet en biedt plaats aan een grote tafel en een ruime zithoek. De woonkamer is voorzien van een airconditioner en een plafondfan. De drie dubbel openslaande deuren komen uit op de porch. Het grootste deel van de proch is overdekt zodat u altijd lekker in de schaduw kunt vertoeven. Het ruime pooldeck biedt voldoende plaats om te zonnebaden. Overal op de porch heeft u uiteraard het overweldigende zicht op de Caribische zee.

Ook op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers. Tevens is er in de hal een gastentoilet aanwezig. De grote slaapkamer heeft een eigen grote badkamr voorzien van dubbele wastafel, douche en toilet. Het toppunt van luxe is hier de airconditioner die is geinstalleerd. De slaapkamer zelf heeft uiteraard een airconditioner en plafondfan. De dubbele openslaande deuren komen uit op de porch die hoort bij deze slaapkamer. De gastenslaapkamer is ook ruim van opzet en heeft een eigen badkamer, ook voorzien van wastafel, douche en toilet. Ook hier treft u een airconditioner aan. De derde slaapkamer/kantoor vindt u boven, deze heeft geweldige mooi uitzicht waarvan u van een eigen balkon heerlijk kunt genieten. Deze kamer heeft ook airconditioning. Er is een mogelijkheid om eventueel een derde slaapkamer te realiseren.

De tropische tuin die is aangelegd rondom de woning is onderhoudsvriendelijk. Er zijn twee romantische en tropische palapa's gebouwd waar u heerlijk kunt zitten. De gehele tuin wordt via een dripsysteem bewaterd. Achter in de tuin is een putting green aangelegd voor de golfliefhebbers.

De woning is volledig voorzien van 110 en 220 volt, een zonneboiler en een eigen watervoroziening. Het huis ligt uitstekend op de wind waardoor u een lekker koel huis heeft. De villa en de tuin zijn in perfecte staat van onderhoud.

Spreekt dit huis en de extra bouwmogelijkheid u aan? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Lees meer

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Uw bericht is verstuurd naar onze partner. Wij hopen dat u snel uw droomhuis vindt.

Huizen in Curacao, Coral Estate

Bekijk alle huizen