Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Bewaar
Huis te koop Coral Estate voor €1.595.000,-

Coral Estate, Rif St. Marie

 

€ 1.595.000,-

Kenmerken

Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4

Omgeving

Omgeving Landelijk, Strand, Water, Park
Uitzicht Bos, Water, Tuin
Horeca Uitstekend
Entertainment Goed

Verhuur informatie

Probeer periode ( voor kopers)? Ja
Verhuur toegestaan? Ja
Indicatie huurprijs ( per week) € 5.000,-

Omschrijving

IBIZA Style Cliff Villa op Curacao
BEST OF BOTH WORLDS TE KOOP: IBIZA STIJL DESIGN VILLA OP LUXUEUS CORAL ESTATE CURAÇAO

Bent u op zoek naar een spectaculair huis om zelf te gebruiken voor vakantie maar ook om een goed rendement mee te maken? Deze villa is al rustig in gebruik als rental, maar heeft nog veel meer mogelijkheden. Heeft u nog ambities om bij te bouwen of met meerdere mensen iets aan te schaffen, kijk dan eens naar dit aanbod;

Net buiten de stad ligt deze werkelijk unieke villa hoog op het rif met een adembenemend 360-graden uitzicht op het binnenmeer, dat aansluit op de Caribische Zee, de zoutpannen van Jan Kok en Rif St Marie. Het perceel meet 11.000 m2 en maakt deel uit van dit geliefde resort van Curacao, Coral Estate, 24/7 bewaakt en met het hoogste beschikbare niveau van service, privacy en veiligheid.

Het perceel maakt het mogelijk een extra appartement of huis te bouwen naast de bestaande oprijlaan of een eigen sportfaciliteit zoals een tennisbaan.
Deze villa is zeer goed onderhouden en gebouwd met uitstekende materialen. De strakke lijnen en het gebruik van lichte kleuren zoals taupe en wit is een van kenmerken van het ontwerp.
Het interieur, volledig in lijn met het huis, speelt een prominente rol in de propositie. Keuken, woonkamer en slaapkamers zijn ontworpen in dezelfde stijl en op maat gemaakt voor het huis, waardoor een bijzonder mooi en uitgebalanceerd geheel ontstaat.

Parkeren is mogelijk op het terrein, 6 buiten en 2 binnen. De villa heeft een op maat ontworpen mooie keuken met twee werkbladen, een ruime woonkamer en vier ruime slaapkamers. Elke slaapkamer heeft zijn eigen geïntegreerde designkast en badkamer. Op de voor- en achter veranda’s kunt u buiten eten en loungen. Het 11x4m zwembad wordt omringd door een terras en een ontspannende ruimte met lounges.
Op de begane grond zijn er drie grote lege ruimtes waar u nog van alles mee kunt doen.
Kortom, zoekt u iets bijzonders op een van de mooiste lokaties van Curacao? Neem contact met ons op voor een afspraak.
Coral Estate Curacao is op dit moment een van de meest gewilde buurten voor upscale living. De AVEDA-spa, duikschool en de twee uitstekende restaurants zorgen voor een uitstekende ambiance. Als u Coral Estate wilt verlaten, bent u binnen een kleine 10 minuten rijden op een aantal van de mooiste stranden die Curacao te bieden heeft, zoals Cas Abou en Porto Marie. Coral Estate heeft een eigen security en beschikt over een strand.

De vraagprijs van deze villa is in EURO en bedraagt 1.595.000 k.k. De andere valuta zijn slechts ter informatie weergegeven en kunnen afwijken van de actuele omwisselkoers.

Lees meer

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Uw bericht is verstuurd naar onze partner. Wij hopen dat u snel uw droomhuis vindt.

Huizen in Curacao, Coral Estate

Bekijk alle huizen