Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Bewaar
Huis te koop Coral Estate voor €1.237.850,-

Coral Estate, Rif St. Marie

320 m2  

€ 1.237.850,-

Kenmerken

Type Villa
Woonoppervlakte 320 m2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3

Omgeving

Omgeving Strand, Water
Uitzicht Strand, Water
Horeca
Entertainment Uitstekend

Verhuur informatie

Probeer periode ( voor kopers)? Nee
Verhuur toegestaan? Nee

Omschrijving

Villa Rif St. Marie, Coral Estate: Deze schitterende villa ligt direct aan zee en is gelegen op Coral Estate, Rif St. Marie. Deze villa is gebouwd voordat Coral Estate ontwikkeld is en daardoor is deze villa de enige woning op het resort dat in een natuurreservaat ligt. Deze villa heeft complete privacy en kan onafhankelijk functioneren van Coral Estate dankzij de zonnepanelen en wateropvangssysteem.

Op de begane grond vindt u een grote woonkamer met open keuken, een badkamer, waskamer en een groot terras met een schitterend uitzicht over zee. De eerste verdieping bestaat uit twee slaapkamers en één badkamer. Vanuit de master bedroom heeft u toegang tot een groot terras.

De tuin van deze villa heeft enkele unieke aspecten. De tuin bestaat uit meerdere terassen en niveaus en bevat trappen die uit de rotsen zijn uitgehakt. Als u de trap naar beneden volgt zult u de barbeque plaats en het zwemplatform zien. Via het zwemplatform heeft u een directe toegang tot de zee. Voor de woning ligt één van de mooiste riffen van Curacao.

Omdat dit huis gebouwd is voor de ontwikkeling van Coral Estate hoeft er geen maandelijkse vergoeding betaald te worden. De afstand tot Willemstad bedraagt zo'n 30 autominuten.

Als u op zoek bent naar een uniek huis op een unieke locatie dan is dit uw huis!

Lees meer

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Uw bericht is verstuurd naar onze partner. Wij hopen dat u snel uw droomhuis vindt.

Huizen in Curacao, Coral Estate

Bekijk alle huizen