Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Bewaar
Huis te koop Coral Estate voor €225.000,-

Coral Estate, Rif St. Marie

1963 m2  

€ 225.000,-

Kenmerken

Type
Woonoppervlakte 1963 m2

Omgeving

Omgeving Strand, Water
Uitzicht Strand, Water
Horeca
Entertainment

Verhuur informatie

Probeer periode ( voor kopers)? Nee
Verhuur toegestaan? Nee

Omschrijving

Coral Estate terrein Curacao met zeezicht: Dit kavel meet maar liefst 1950 m2, is gelegen in een hoek en grenst aan een zogenaamde groene zone. Op zoek naar wat rust, stilte en veel privacy? Dit kan de perfecte plek voor u zijn!

Kavel 202 is gelegen op korte loopafstand van het strand, het hotel en het restaurant.

Er is voor deze kavel al een prachtig ontwerp gemaakt en zelfs voor de bouw en de begeleiding daarvan is een interessant voorstel gemaakt. Veilig en vetrouwd bouwen terwijl u niet op Curacao woont? Dat is mogelijk als u voor deze kavel kiest.

Meer informatie over Coral Estate ...
Een uniek resort gelegen in een prachtige en historische deel van Curaçao, Coral Estate biedt uitzonderlijke mogelijkheden. Coral Estate ligt aan de zuidwestkust, ongeveer een half uur rijden van het vliegveld Hato en Willemstad. Het is gelegen in een prachtige natuurlijke kustgebied, en grenst aan zoutpannen die een voedselgebied zijn voor flamingo's.

Het project meet een 3 kilometer lange kustlijn en is 350 hectare in totaal, waarvan slechts 30% zal worden ontwikkeld. De uitgestrektheid van het Coral Estate project met veel natuurlijke gebieden, bieden zowel bewoners en toeristen veel ruimte en rust. Het natuurlijke verschil in verhogingen zorgt ervoor dat er een volledig vrij uitzicht op de Caribische Zee is van alle percelen (eigendom grond, geen erfpacht grond).

Er is 24 uur per dag on-site beveiliging

Bouwmogelijkheden variëren van een tweede huis (met de mogelijkheid om te verhuren) tot zeer luxe villa's voor permanente bewoning. Bouwvoorschriften die specifiek zijn voor Coral Estate garanderen verantwoorde ontwikkeling van de woningen die worden gebouwd, en hierbij ook voor het prestige en de kwaliteit van het gehele resort.

Iedere eigenaar is lid van de Vereniging van Eigenaren, die handelt in het belang van de gehele gemeenschap. De vereniging is verantwoordelijk voor veiligheid, onderhoud van de gemeenschappelijke (natuurlijke) gebieden, zorgt ervoor dat regels worden nageleefd, en kiest de organisatie die verantwoordelijk is voor onderhoud en verhuur van onroerend goed.
 

Lees meer

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Uw bericht is verstuurd naar onze partner. Wij hopen dat u snel uw droomhuis vindt.

Huizen in Curacao, Coral Estate

Bekijk alle huizen