Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Bewaar
Huis te koop Santa Barbara Resort voor €331.200,-

Santa Barbara Resort, Santa Barbara

 

€ 331.200,-

Kenmerken

Type Villa

Omgeving

Omgeving Strand, Water
Uitzicht Strand, Water, Tuin, Golfbaan
Horeca
Entertainment Uitstekend

Verhuur informatie

Probeer periode ( voor kopers)? Nee
Verhuur toegestaan? Ja

Omschrijving

Kavels en villa's te koop, Santa Barbara Plantation: Santa Barbara Plantation is een resort op Curacao, een eiland in het zuiden van het Caribisch gebied. Het resort is gebaseerd op een doordacht ontwikkelingsplan. Het ligt aan de zuidoost kant van het eiland en grenst aan drie watermassa’s: de Caribische zee, het uitgestrekte binnenwater Spaanse Water, en Fuikbaai: een baai aan de Caribische zee omzoomd door kleurrijke koraalriffen. Het zuidelijk deel van de Caribische regio wordt beschouwd als één van de laatste nog resterende ongerepte, maar goed toegankelijke tropische paradijzen.

Santa Barbare wordt een van de mooiste vakantieresorts in het Caribisch gebied, waar u het hele jaar door van kunt genieten. Nergens anders vindt u een vergelijkbare combinatie van voordelen. Zo is er het gloednieuwe Hyatt Regency Curacao Golf Resort, Spa & Marina met de Old Quarry-golfbaan van Pete Dye, gelegen in een gebied van maar liefst 600 hectare met berghellingen, stranden en een strook langs het binnenwater. Daar bevindt zich een keur aan fraaie woningen ontworpen voor vakantie en permanente bewoning. Het zorgvuldige opgestelde masterplan staat borg voor aantrekkelijke architectonische diversiteit.

Als bewoner of gast kunt u genieten van boottochten, windsurfen, vissen, diepzeeduiken, snorkelen en zeilen in onze afgeschermde baai, maar ook in de kobaltblauwe Caribische zee met haar ongerepte koraalriffen. Op de uitdagende Pete Dye-golfbaan kunt u uw vaardigheden op de proef stellen. U kunt fietsen of joggen over de paden die langs de hellingen kronkelen, of gewoon genieten van het mooie strand en de baai rondom het pittoreske Plantation-gebied.

Te koop

Marina Village Homes (vanaf $ 850.000 US dollar)
Marina Village ligt in een indrukwekkend gebied van 2,8 hectare dat uitkijkt op de Seru Boca Marina en het Spaanse Water. Aan drie zijden ligt de golfbaan naar ontwerp van Pete Dye. Het complex omvat 24 woningen.

Seru Boca Estates (vanaf $ 460.000 US dollar)
Seru Boca Estates is de eerste woongemeenschap die op Santa Barbara Plantation is ontwikkeld. Als omheide privé-comminuty biedt Seru Boca Estates uitzonderlijk goede toegang tot het water en mooie uitzicht, binnen een op zichzelf gelegen beveiligd gebiede te midden van de unieke natuur van Curacao. Zes van deze 45 woonkavels tellende subdivisie in Seu Boca Estates is nog beschikbaar.

Fairways Estates (vanaf $ 1.500.000 US dollar)
Zij die een voorliefde hebben voor golf en de zee zullen zich aangetrokken voelen tot negen grote woonkavels op Fairways Estates. Deze kavels van diverse vormen en afmetingen kijken uit over de holes 1, 2 en 3 van de Old Quarry-golfbaan met daarachter de Caribische zee.

Terrace Estates (vanaf $ 500.000 US dollar)
Deze op zichzelf gelegen nederzetting van 32 kavels biedt uitzicht op de 18e hole van de golfbaan en op de Caribische zee. Zeven kavels kijken aan de voorzijde uit over zee en negen over de golfbaan, met aan de achterkant zicht op het water. Zestien wat hoger gelegen kavels (tot 32 meter hoog) bieden een spectaculair uitzicht over de zee en de kuststrook, en op het Hyatt Regency-hotel en de Old Quarry-golfbaan.

Lees meer

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Uw bericht is verstuurd naar onze partner. Wij hopen dat u snel uw droomhuis vindt.

Huizen in Curacao, Santa Barbara Resort

Bekijk alle huizen