Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Bewaar
Huis te koop Seru Boca Estate voor €0,-

Seru Boca Estate, Seru Boca Estate

3200 m2  

€ 0,-

Kenmerken

Woonoppervlakte 3200 m2
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4

Verhuur informatie

Probeer periode ( voor kopers)? Nee
Verhuur toegestaan? Ja

Omschrijving

Prijs op aanvraag

Op de mooiste lokatie van Curacao is deze “one of a kind”, onder architectuur gebouwde villa, met eigen aanlegsteiger en strand, nu te koop. De villa gelegen direct aan het Spaanse Water, vlakbij de monding van de zee, is ontworpen door Cees Den Heijer.

Bij het binnengaan van de woning valt direct op dat op dit huis niets is bespaard. De voordeur bestaat uit een electrische schuifpui van gehard glas. Hierdoor heeft u direct bij binnenkomst al zicht op het water. In de ruime hal bevindt zich een apart gastentoilet, uitgevoerd in smaakvol RVS.

Na de hal die in open verbinding staat met het huis komt u in een grote leefruimte die diverse loungehoeken herbergt en de grote ruime keuken. Vanuit deze leefruimte en de keuken heeft u werkelijk een spectaculair uitzicht op zwembad, tuin en het Spaanse Water.

De vloeren van het huis zijn uitgevoerd in op kleur gemaakt granito.

De keuken is speciaal voor dit huis ontworpen door de binnenhuisarchitecten van T.E.T design en is uitgevoerd in RVS en glas. Er is een groot kookeiland met een spoel- en kookgedeelte. De electrische kookplaat is van het merk Siemens. Alle andere apparatuur is van Miele en betreft een stoomoven, een combi oven-magnetron en een ingebouwd espressoapparaat. Er zijn maar liefst twee afwasmachine’s voor extra luxe en gemak.

Naast de keuken is nog een kleine prepkeuken, deze is van Solitair. Achter de keuken en de prepkeuken bevindt zich een zeer ruime voorraadkamer annex pantry. Hier kunt u voor de grotere partijtjes de boel organiseren.

Naast de open woonkamer bevindt zich nog een woonkamer die afsluitbaar is met glazen schuifdeuren die naadloos overlopen in de vloer. Geen drempels of obstakels dus. Dit geldt overigens voor alle puien in deze villa.

Achter de woonkamer bevindt zich de master bedroom met daarvoor nog een romantische porch. Ook vanuit hier heeft u zicht op het water. Achter de slaapkamer bevindt zich de dubbel uitgevoerde badkamer; voor hem en haar ieder een eigen wc, douche en wastafel en kledingkast. De badkamers in het huis zijn ook ontworpen door T.E.T. Design en uitgevoerd in glas en RVS.

In de linkervleugel van het huis, dus links van de hal bevinden zich twee gastenverblijven en het kantoor.

De gastenverblijven bestaan elk uit een ruime slaapkamer, een in glas en RVS uitgevoerde moderne badkamer en een zithoekje. In deze kant van de villa zijn de bovenramen uitgevoerd in shutterstijl zodat er naar gelieve licht en wind naar binnen kan worden gelaten. De gastenverblijven hebben een tussendeur die de kamers met elkaar verbinden.

Het kantoor van deze villa is zo mooi gelegen dat u het maar de vraag is of er van werken veel terecht komt. De ruimte zou ook goed als atelier of gym gebruikt kunnen worden natuurlijk. U heeft prachtig uitzicht op het water en ook deze ruimte is uitgevoerd met glazen schuifpuien die zijn verzonken in de vloer.

Overigen kenmerken van de villa:

Totaal 3200 m2 eigendomsgrond
Alle “binnen” ruimtes zijn voorzien van eigen airco's
het zwembad is 14 X 4.80 m en is uitgevoerd in grijs blauw diamond brite en heeft een Ozone pomp
De steiger meet 14.25 x 2,25 , deze mag uitgebreid worden, de vergunning is tot 20 meter.
Prive Strand
Eigen toegang tot het Spaanse water
Generator ruimte met 25 KW Generator ( deze is overigens nog nooit gebruikt)
Technische ruimte voor zwembad en dripsysteem voor de tuin, weggewerkt onder de tuin
Aparte Wc en douche voor het zwembad en bootgasten
2 x Waterreservoirs van in totaal 37 m3
Warmwatervoorziening middels zonneboiler
Inpandige garage voor 2 auto’s met electrische roldeur
Achter de gastenverblijven bevindt zich een afsluitbaar gedeelte van de tuin voor bijvoorbeeld honden als er bezoek is.
Zeer fraai aangelegde tuin met volgroeide planten, bomen en natuurlijk gras, welke automatisch wordt bewaterd middels een dripsysteem
Het gehele terrein is omheind en heeft twee electrische toegangspoorten, waardoor u rond kan rijden en niet op eigen terrein hoeft te keren
Buitenverlichting op licht sensoren, led verlichting in het gehele huis
Camera beveiliging
De villa is gelegen op het prestigieuze Santa Barbara Plantation, ook wel de Golden Coast genoemd van Curacao. Een luxe aangelegd woon-en recreatiegebied met een eigen marina, een vijfsterren hotel, spa, diverse restaurants, duikschool, tennisbanen, een prachtig strand, de Peter Dye Golf baan en diverse shops. U kunt met een golfkarretje in de wijk rondrijden.

Om bij de wijk Seru Boca te komen, waar deze villa gelegen is, worden gasten van bewoners twee keer gecontroleerd of ze inderdaad verwacht worden. Er wordt ook via het water gepatrouilleerd. Hierdoor geldt Seru Boca als de allerveiligste wijk van Curacao.

Plattegrond beschikbaar op verzoek.

Vraagprijs op aanvraag

Lees meer

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Uw bericht is verstuurd naar onze partner. Wij hopen dat u snel uw droomhuis vindt.

Huizen in Curacao, Seru Boca Estate

Bekijk alle huizen