Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Bewaar
Huis te koop Seru Boca Estate voor €850.000,-

Seru Boca Estate, Seru Boca Estate

 

€ 850.000,-

Kenmerken

Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 3

Omgeving

Omgeving Strand, Water
Uitzicht Strand, Water
Horeca
Entertainment Uitstekend

Verhuur informatie

Probeer periode ( voor kopers)? Nee
Verhuur toegestaan? Ja

Omschrijving

Geweldige villa te koop Seru Boca: Deze onder architectuur gebouwde villa is gelegen in een bewaakte villawijk op een glooiend perceel met uitzicht over het Spaanse Water

De nieuwgebouwde villa bestaat uit een hoofdgebouw en twee appartementen en een zwembad.

Indeling

Binnenpatio
Eetkamer
Keuken
Pantry
Family room
Studeerkamer
Gastentoilet
Terras
De villa is gebouwd rondom een tropische binnentuin. Vanuit elke hoekje heeft u een verrassend zicht op het Spaanse water. De mooie oprijlaan waarborgt totale privacy.

De ruimte onder het zwembad wordt ingenomen door het pomphuis en het waterreservoir voor de tuin. Naast het hoofdgebouw bevinden zich twee appartementen,bestaande elk uit een slaapkamer,kitchinette en badkamer. Tussen de appartementen ligt een grote hobbykamer.

Santa Barbara Plantation ligt aan de zuidoost kant van het eiland en grenst aan drie watermassa’s: de Caribische zee, het uitgestrekte binnenwater Spaanse Water, en Fuikbaai: een baai aan de Caribische zee omzoomd door kleurrijke koraalriffen. Het zuidelijk deel van de Caribische regio wordt beschouwd als één van de laatste nog resterende ongerepte, maar goed toegankelijke tropische paradijzen.

Santa Barbara is een van de mooiste gebieden in het Caribisch gebied, waar u het hele jaar door van kunt genieten. Nergens anders vindt u een vergelijkbare combinatie van voordelen. Zo is er het gloednieuwe Hyatt Regency Curacao Golf Resort, Spa & Marina met de Old Quarry-golfbaan van Pete Dye, gelegen in een gebied van maar liefst 600 hectare met berghellingen, stranden en een strook langs het binnenwater. Daar bevindt zich een keur aan fraaie woningen ontworpen voor vakantie en permanente bewoning. Het zorgvuldige opgestelde masterplan staat borg voor aantrekkelijke architectonische diversiteit.

Als bewoner of gast kunt u genieten van boottochten, windsurfen, vissen, diepzeeduiken, snorkelen en zeilen in de afgeschermde baai, maar ook in de kobaltblauwe Caribische zee met haar ongerepte koraalriffen. Op de uitdagende Pete Dye-golfbaan kunt u uw vaardigheden op de proef stellen. U kunt fietsen of joggen over de paden die langs de hellingen kronkelen, of gewoon genieten van het mooie strand en de baai rondom het pittoreske Plantation-gebied.

Seru Boca is onderdeel van St.Barbara Plantation en ligt op 5 min lopen van het strand.

Lees meer

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Uw bericht is verstuurd naar onze partner. Wij hopen dat u snel uw droomhuis vindt.

Huizen in Curacao, Seru Boca Estate

Bekijk alle huizen