Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Bewaar
Huis te koop Pietermaai voor €1.350.000,-

Pietermaai, Willemstad

884 m2  

€ 1.350.000,-

Kenmerken

Woonoppervlakte 884 m2
Aantal slaapkamers 22
Aantal badkamers 24

Omgeving

Omgeving Strand, Water
Uitzicht Strand, Water
Horeca
Entertainment Uitstekend

Verhuur informatie

Probeer periode ( voor kopers)? Nee
Verhuur toegestaan? Ja

Omschrijving

Hotel Te Koop Curacao Scharloo: In de wijk Scharloo, vanouds bekend om haar historische panden en villa's, staat Hotel Scharloo. Een groot gedeelte van Willemstad, waaronder de panden in Scharloo, staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. Zo ook het monumentale pand Hotel Scharloo, recent volledig gerestaureerd en gemoderniseerd conform de voorwaarden van Unesco.

Hotel Scharloo is een fijne en solide uitvalsbasis waar rust, comfort en een hoge mate van huiselijkheid de sfeer kenmerken. Centraal gelegen aan de kade van het Waaigat, midden in het bruisende centrum van Willemstad op Curacao.

Hotel Scharloo beschikt over alle luxe en comfort en heeft in totaal 20 kamers, allen voorzien van airco, Cable-TV, gratis WIFI, een laptop-kluis, en een koelkast. De meeste kamers zijn gelegen in de villa, met behoud van alle historische details. In de afgesloten binnentuin vindt u een heerlijk lounge zwembad en het is goed toeven onder de black olive tree die zijn schaduw werpt over de tuin.

Tevens bevinden zich in de gebouwen eem beheerdersappartement, een ruime werkloods, een receptie en lobby, een wasserette en een keuken. Ook ontbrekende de toiletgroepen uiteraard niet.

Het monumentale Hotel Scharloo is gelegen aan de kade van het Waaigat, midden in het historische en kleurrijke Willemstad.

Direct vanuit het hotel loopt u langs de kade in een paar minuten naar het bruisende centrum. Hier kunt u genieten van de vele restaurants en terrassen aan de kade, de vele winkels met onder andere een supermarkt en een banketbakker, de vele marktkramen en kleurrijke panden en natuurlijk de wereldberoemde pontjesbrug.

Hotel Scharloo bevindt zich op een unieke locatie van het eiland en trekt derhalve een breed publiek. Zowel mensen die op doorreis zijn en een paar dagen Curacao aan doen, als mensen die een verblijf op Westpunt combineren met een verblijf in de stad. Zij weten allen hun weg te vinden naar Hotel Scharloo.

Dit pitoreske hotel is nu 3 jaar operationeel.

Indien u geinteresseerd bent in dit mooie object dan maken we graag een afspraak met u voor een bezichtiging.

Lees meer

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Uw bericht is verstuurd naar onze partner. Wij hopen dat u snel uw droomhuis vindt.

Huizen in Curacao, Pietermaai

Bekijk alle huizen