Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Terug naar overzicht
Bewaar
Huis te koop Toni Kunchi voor €345.000,-

Toni Kunchi, Willemstad

375 m2  

€ 345.000,-

Kenmerken

Woonoppervlakte 375 m2
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 4

Omgeving

Omgeving Stedelijk
Uitzicht Strand, Water, Tuin
Horeca
Entertainment Uitstekend

Verhuur informatie

Probeer periode ( voor kopers)? Nee
Verhuur toegestaan? Ja

Omschrijving

Centraal gelegen Villa Toni Kunchi te koop, 35 Kaya Oy Sprock:
In de zeer centraal gelegen en geliefde wijk Toni Kunchi ligt deze ruime en luchtige villa. Het hoekperceel meet bijna 1200 m2 en het betreft eigendomsgrond.

Bij binnenkomst merkt u meteen dat de woning een open karakter heeft. De diverse woonkamers en de grote eetkeuken staan allen met elkaar in open verbinding. Hierdoor heeft iedereen zijn ruimte in huis maar is men toch samen.

De keuken is uitgevoerd met boven en onderkasten. De kastfronten zijn vervaardigd uit bespoten MDF. De keuken is uitgerust met een kookplaat, afzuigkap en magnetron.

Het gezellige woonhuis is verder ingedeeld in 4 ruime slaapkamers met elk een eigen walk-in closet, airco en prive badkamer. Onder de foto's vindt u de plattegronden van de woning die u kunt downloaden. De vier badkamers hebben allen een toilet en in kasten gebouwde wastafels met Corian bladen. Er is bij de woonkamer en keuken ook nog een apart gastentoilet aanwezig.

De masterbedroom is zeer ruim te noemen en bevat als het ware nog een extra woonkamer. Ook is er mooi zicht op de voortuin.

Aangrenzend aan het huis zijn diverse porches, weelderig ingericht met planten, pergola's en keramische tegels. Verder in de tuin vindt u volwassen vruchtbomen, gazon, palmbomen en diverse anderen tropische planten. Er is ook een deepwell en een dripsysteem.

Heeft u graag een zwembad in de tuin? Er zijn mogelijkheden om deze hier naar eigen smaak en wensen aan te leggen.

Al met al een heerlijk familiehuis waar het goed toeven is. Bent u geinteresseerd? Mail of bel ons voor een bezichtiging. 

Lees meer

Vragen over dit huis?

Vul uw gegevens in:

Uw bericht is verstuurd naar onze partner. Wij hopen dat u snel uw droomhuis vindt.

Huizen in Curacao, Toni Kunchi

Bekijk alle huizen