Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Huizen in Frankrijk

Totale aanbod in Frankrijk is 1479 tweede huizen Bekijk alle huizen

Huis kopen in Frankrijk

Een huis kopen in Frankrijk is een droom voor veel Nederlanders en Belgen. Er zijn veel interesstante huizen te koop in Frankrijk. Een tweede huis in Frankrijk heeft veel voordelen voor mensen die willen investeren in hun geluk. 

Droomhuis Frankrijk 

Op slechts enkele uren afstand van Nederland ligt Frankrijk, dat door zijn grote diversiteit aan bestemmingen al jaren een zeer geliefd vakantieland is onder Nederlanders. Het is dan ook niet verassend dat velen overwegen een tweede huis in Frankrijk te kopen, het land dat bekend staat om zijn romantiek en de pittoreske dorpjes. Ook de goede keuken en de overheerlijke wijnen trekken buitenlanders naar Frankrijk. Een huis kopen Frankrijk doet u via MySecondHome.

Huis te koop Frankrijk

Het zuiden van Frankrijk en met name de Côte d’Azur is al jaren erg populair onder tweede huis bezitters. De streek kenmerkt zich om zijn exclusiviteit en het heerlijke strandleven. Het is bovendien ook de plek waar the Rich and Famous zich graag vestigen. Een huis kopen Frankrijk in de provence is de droom van velen.

Zoek uw droomhuis

De zoektocht naar een huis te koop Frankrijk vindt ook regelmatig in andere gebieden plaats, bijvoorbeeld in de Franse Alpen. Hier hebben de wintersporters de uitgebreide skimogelijkheden van Frankrijk ontdekt en in hun hart gesloten. En ook de Loire streek, waar de vele kastelen het landschap sieren is een geliefde plek om een tweede huis te kopen. Tot slot mag ook Parijs niet ongenoemd blijven. De Franse hoofdstad die uit een aaneenschakeling van culturele bezienswaardigheden bestaat. Uw zoektocht naar huis kopen Frankrijk start hier.

De Franse huizenmarkt

Huis te koop Frankrijk Provence: De vraag naar een huis kopen Frankrijk is al jaren groot. Diverse onderzoeken tonen aan dat deze vraag de komende jaren groot zal blijven. Niet alleen Nederlanders zijn geïnteresseerd in een tweede huis kopen Frankrijk, ook de bij de rest van Europa en dan met name bij de Britten is Frankrijk geliefd. De huizenprijzen weerspiegelen deze populariteit. Zo zijn de huizenprijzen in de Provence en de Côte d’Azur relatief hoog. Maar per gebied kan de prijs erg verschillen. Gezegd wordt dat momenteel de Franse huizenprijzen aan het plafond zitten en dat de prijzen naar verwachting iets zullen dalen de komende tijd. Een gunstige ontwikkeling voor een ieder die nu op zoek is naar een huis kopen Frankrijk

Tweede huis Frankrijk 

Wanneer u een perfect huis te koop Frankrijk heeft gevonden zult u merken dat de aankoop van een woning in Frankrijk anders verloopt dan in Nederland. Wilt u meer weten over het aankoopproces en de rol van o.a. de notaris in Frankrijk? Op onze site vindt u hier meer informatie over. Ook kunt u alles lezen over belastingen in Frankrijk en het verzekeren van uw tweede huis Frankrijk 

Uw droomhuis nog niet op het oog? Bekijk dan snel ons actuele aanbod van huis kopen Frankrijk en huis te koop Frankrijk en ontdek of uw ideale woning er tussen staat.

Lees meer

Huizen in Frankrijk

Bekijk alle huizen