ZOEK IN REGIO EN STAD:

Prijs

Slaapkamers

Italie

Huizen in Italie

Totale aanbod in Italie is 36 tweede huizen Bekijk alle huizen

Huis kopen in Italie

Wonen in Italie betekent dat u van de zonnige stranden en de wereldberoemde skigebieden kunt genieten wanneer u maar wilt. Een vriendelijk volk, prachtige Italiaanse auto’s,  tientallen soorten koffie,  heerlijke wijnen en lekker eten, bars en restaurants vol  expressieve Italianen, grandioze winkelmogelijkheden, prachtige musea en de trots op de Italiaanse stijl maken dit land zo speciaal en authentiek ook als het om een huis kopen Italie gaat. Benvenuti in Italia! Zoek u een huis te koop Italie? Hier op MySecondHome alle aanbieders en woningen.

Huis kopen Italie 

Een huis kopen Italie geeft u de mogelijkheid om zorgeloos van de Italiaanse levensstijl te genieten. Velen vinden de Italiaanse keuken heerlijk, maar die keuken houdt veel meer in dan lekker eten, want voor een Italiaan betekent het eten een heel belangrijk sociaal proces.

Als u gaat eten in de zon voor uw droomhuis in Italie en de sappige olijfolies, verschillende soorten pasta, variëteit aan kazen en overheerlijke desserts komen op tafel in combinatie met de sfeer van een levenslange familiefeest zullen niemand onverschillig laten. Hier hoort natuurlijk Italiaanse wijn bij. Een huis kopen Italie is werkelijk een droom voor velen. Huis te koop Italie? Zoek hier op MySecondHome.

Huis te koop Italie 

Voor de wijnliefdehebbers is een huis kopen Italië een genot. Italie is één van de oudste en bekendste wijnproducenten ter wereld. Zo wordt één op de vier flessen wijn in Italië geproduceerd. In 2008 heeft Italië zelfs Frankrijk overtroffen en werd de wereldleider in de productie van wijn. Door de Italianen zelf is wijn ook  zeer geliefd. Velen drinken wijn bij elke maaltijd, wat helemaal niet vreemd is gezien het feit dat druiven in bijna elke deel van het land groeien. Voldoende redenen voor huis kopen Italie.

Tweede huis te koop Italie

Koffie is een andere passie die hoort bij het leven wanneer u gaat wonen in Italie. Cappuccino is een hele populaire ochtenddrank, na twaalf uur ’s middags is het echter niet gebruikelijk om cappuccino te drinken, espresso wordt daarentegen vierentwintig uur per dag gedronken. 

Bij een huis kopen Italie wordt niet beperkt door één of twee gebieden, want elke streek heeft haar eigen bijzondere kenmerken.

Huis kopen in Toscane

Toscane is zeer in trek bij de kopers van een tweede huis in Italie. Deze streek biedt een rijke combinatie van prachtige landschappen, geschiedenis, kunst, eten en wijnen. In dit gebied van iets meer dan twintigduizend vierkante kilometer is ongeveer de helft van het hele culturele erfgoed van Italië geconcentreerd. De enorme bijdrage hieraan wordt door de hoofdstad Florence geleverd. In deze stad heeft alles een bijzondere uitstraling. Straten, pleinen, bruggen, musea, kerken, huizen, fonteinen… ze lijken allemaal een geheim te hebben. 

Huis kopen in Milaan

Huis te koop Italie in Milaan dat in het Noorden van Italië ligt, wordt door velen geliefd door de fantastische winkelmogelijkheden. Bovendien is Milaan één van de grootste zakelijke centra van Italië en de stad heeft een rijke geschiedenis en cultuur.    

Vind uw huis te koop Italie op MySecondHome

Wilt u genieten van het heerlijke Italiaanse leven? Dan kunt u direct zoeken naar een huis te koop Italië.Lees meer

Huizen in Italie

Bekijk alle huizen