Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Huizen in Oostenrijk

Totale aanbod in Oostenrijk is 26 tweede huizen Bekijk alle huizen

Huis kopen in Oostenrijk

Tweede huis Oostenrijk: Ook al is Oostenrijk een vrij klein land, het beschikt over een zeer divers landschap en een rijk cultureel erfgoed. Prachtige fundamentele steden, charmante dorpjes, imposante bergen, uitgestrekte vlakten, spa –resorts en bergmeren vormen de kern van Oostenrijk. Een huis kopen Oostenrijk is enrom populair bij Nederlanders. Met een tweede huis in Oostenrijk kunt u genieten van 2 seizonenen. In de zomer kan er zeer aangenaam worden gegolft en in de winter kunnen  de wereldberoemde skigebieden worden bezocht.

Een huis kopen in Oostenrijk is een goede investering op korte en lange termijn aangezien u gemakkelijk uw vakantiehuis in Oostenrijk kunt verhuren. Huis te koop Oostenrijk vindt u hier op MySecondHome.


Tweede Huis kopen Oostenrijk

Oostenrijk ligt in de oostelijke Alpen, die veel bossen en grasvelden hebben en lager en breder zijn dan de westelijke Alpen. Het land heeft een zacht klimaat. De gemiddelde temperatuur in januari ligt net beneden het vriespunt en in juli is het ongeveer zeventien graden in Oostenrijk. In de bergen zijn de temperatuurverschillen groter en in het zuiden van Oostenrijk heerst een bijna Mediterraan klimaat.

Huis te koop Oostenrijk

Oostenrijkers zijn gepassioneerde liefhebbers van muziek, zang en dans. Het is ook geen toeval dat Oostenrijk de geboorteplaats is van de Wals, wat vooral is te danken aan de vader en de zoon Strauss. Ook de geweldige componisten zoals Haydn, Mozart en Gluck hebben hier gewoond, waardoor Oostenrijk als één van de grootste muzikale centra van Europa wordt beschouwd. Jaarlijks komen duizenden muziekliefhebbers uit de hele wereld naar Wennen en Salzburg om muzikale festivals te bezoeken. Huis kopen Oostenrijk doet u hier op MySecondHome.

Behalve prachtige muziek staat Oostenrijk ook bekend door haar bijzondere keuken. De Oostenrijkse keuken heeft zekere invloeden van de Duitse, Turkse, Oost – Europese en Italiaanse tradities. Bijvoorbeeld apfelstrudel en bekende Weense koffiecultuur komen oorspronkelijk uit Turkije. Bovendien zijn goulash, Weense schnitzel, sacher-taart de meest gevraagde gerechten in de Oostenrijkse keuken. Meer over aanbod en huis te koop Oostenrijk hier op MySecondHome.

 

Huis kopen Zell am see

Een huis kopen in Oostenrijk en vooral in de Oostenrijkse Alpen wordt steeds meer gedaan door buitenlanders. Volgens ERA Europe Market Survey 2008/2009 was er in 2008 9% van huizen in Oostenrijk in eigendom van buitenlanders. Een tweede huis in Oostenrijk is populair en een huis te koop Oostenrijk zoet u op onze portal.


In totaal zijn er meer dan duizend dorpen in de Oostenrijkse Alpen, dus zult u zeker een huis of een appartement vinden dat aan uw wensen voldoet. De vraag naar een huis aan de piste groeit ieder jaar. Het is dan ook een duurzame investering gezien de prijsstabiliteit en de uitgebreide verhuurmogelijkheden. 

De pistes in Oostenrijk worden altijd zeer goed onderhouden en zijn voorzien van een moderne infrastructuur met comfortabele liften.

Huis te koop Oostenrijk als Resorts zoals Bad Gastein en Zell am See zijn niet alleen populair in de winter, maar ook in de zomer. En natuurlijk het hart van de Alpen Tirol is altijd in trek bij de bezoekers van het land en bij de buitenlanders die een tweede huis in Oostenrijk kopen, ook een huis kopen in Vorarlberg is zeer populair. 'Huis te koop Oostenrijk' voor uw genot en plezier.

Huis kopen Oostenrijk

U kunt Oostenrijk eenvoudig vanuit Nederland bereiken. Met de auto bent u binnen tien uur in Wenen. Bovendien kunt u direct van Schiphol naar Wenen vliegen, de vliegreis duurt iets minder dan twee uur. Daarnaast zijn er mogelijkheden om naar Graz, Innsbruck, Klagenfurt, Linz of Salzburg vanuit Schiphol te vliegen. Huis kopen Oostenrijk doet u hier. Huis te koop Oostenrijk vindt u hier op MySecondHome.

Lees meer

Huizen in Oostenrijk

Bekijk alle huizen