Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Huizen in Burgenland

Totale aanbod in Burgenland is 3 tweede huizen Bekijk alle huizen

Regio's

Huis kopen in Burgenland

Huis kopen Burgenland 

Burgenland, Oostenrijks meest oostelijke provincie, is een grensprovincie. Hij is gevormd in 1921 van Duitssprekend land, dat eerder bij Hongarije hoorde. Op MySecondHome vindt u huizen te koop in Burgenland


Huis te koop Burgenland

Burgenland is wel ‘de groentetuin van Wenen genoemd’ omdat het een heel vruchtbare landbouwregio is. Haar wijngaarden staan garant voor één derde van de wijnproductie in Oostenrijk. Houdt u wel van een Oostenrijkse wijn, dan moet u dus hier ergens uw tweede huis in Burgenland zoeken. Lust u graag een stukje vlees bij die wijn dan zit u helemaal goed. Ongeveer 30% van het Burgenlandgebied is bedekt met bossen, waar veel wild rondscharrelt dat vaak op de lokale borden belandt.


Neusiedler See

De rest van de regio lijkt eerder op de Hongaarse velden dan op de Alpengebieden waar het land bekend om is. In de zomer verspreiden de toeristen zich over dit gebied, vooral rondom de Neusiedler See. De Neusiedler See is het grootste meer van Oostenrijk en biedt u, of de potentiele huurder van uw tweede huis in Oostenrijk, goede faciliteiten voor zeilen, watersporten en andere buitenactiviteiten. Een zomer resort in Neusiedl, Rust, is een populaire plek voor deze activiteiten en voor vogelspotting. Zoals ook het Seewinkel National Park waar ook veel bijzondere flora te vinden is. Vastgoed in Burgenland is stabiel en een zekere koop om te genieten.

Lees hier meer over andere regio’s in Oostenrijk die voor u interessant zijn: SalzburgStiermarkenTirol en Vorarlberg.

Lees meer

Steden

Huizen in Oostenrijk, Burgenland

Bekijk alle huizen