Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Huizen in Salzburgerland

Totale aanbod in Salzburgerland is 16 tweede huizen Bekijk alle huizen

Regio's

Huis kopen in Salzburgerland

Huis kopen Salzburgburgerland

Het prachtige Alpenlandschap van de provincie Salzburgerland zal iedereen die de sound of music heeft gezien bekend voorkomen. Een huis in Salzburgerland zoals de familie von Trapp had is toch een droom die uitkomt.

Huis te koop Salzburgerland

Indrukwekkende bergen, valleien, watervallen en meren samen zorgen dat deze regio het landschap biedt met de meeste allure van centraal Europa.

De provincie heeft een alpenklimaat, maar het is er vaak wel iets warmer. Het weer kan wel heel onvoorspelbaar zijn met extreme verschillen in temperatuur. De zomers zijn nat en vochtig terwijl de winters ijskoud zijn. Ik elk seizoen kunt u regen verwachten. Een huis kopen in Salzburgerland doet u MySecondHome.

Wandelen en skiën Salzburgerland

In deze setting bevindt zich ook Nationaal park Hohe Tauern, het grootste natuurreservaat in de Alpen, met in haar midden de hoogste berg van de Alpen. Een plek met indrukwekkende berggezichten, massieve gletsjers en dramatische watervallen. Salzburg is vooral een skigebied met een indrukwekkende concentratie van wereldklasse skigebieden: Zell am see, Kaprun, Flachau, abtenau, Maria Alm en Saalbach-Hinterglemm.

Vakantiehuis in Salzburgerland kopen


De hoofdstad van de provincie is de stad Salzburg. De stad staat op de vierde plaats van grootste steden in Oostenrijk. Salzburg is een romantische, cultuurrijke stad, gelegen in een prachtig alpenzicht wat een tweede huis in Salzburgerland aantrekkelijk maakt. Beroemd om haar oude stadsdeel, dat deel uitmaakt van het rijke barokke erfgoed, is Salzburg een perfecte plek om architectuur te bekijken.

 

Combineer stad en wintersportgebied

In de stad zijn de meest populaire gebieden om een huis te kopen in Salzburgerland de Getreidegasse buurt. Huizenprijzen zijn er hoog, het is daarmee de duurste buurt waar je een tweede huis in Salzburgerland kunt kopen. De Linzergasse is ook een straat waar de vraag hoog naar is. Voor als u de grote stad met een skigebied wil combineren, dan moet je zoeken in de skidorpen Maria Alm, Flachau en St. Johann die iets buiten de stad liggen. Huis kopen Salzburgerland doet u hier.

 
Lees hier meer over andere regio’s in Oostenrijk die voor u interessant zijn: BurgenlandStiermarken, Tirol en Vorarlberg.

Lees meer

Steden

Alle huizen te koop Salzburgerland

Meer tonen

Huizen in Oostenrijk, Salzburgerland

Bekijk alle huizen