Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Huizen in Portugal

Totale aanbod in Portugal is 373 tweede huizen Bekijk alle huizen

Huis kopen in Portugal

Een huis kopen in Portugal is al geruime tijd zeer populair bij zonliefhebbers, golfers en gepensioneerden. Het is bovendien één van de goedkoopste landen van de Europese Unie en dat is niet onopgemerkt gebleven door de Europeanen.

Regio's

Huis kopen Portugal

De enorme kuststrook van Portugal trekt het hele jaar door vele toeristen. Met name de Algarve in het zuiden is door de mooie stranden en vele golfbanen erg geliefd, zeker ook bij mensen die een huis in Portugal willen kopen. Maar liefst een derde van de huizen in Portugal zijn in het bezit van buitenlanders. Huis kopen in Portugal doet u hier via MySecondHome

Huis te koop Portugal

Drinkt u liever een glaasje wijn dan dat u een balletje slaat op de golfbaan? Ook dan bent u helemaal op uw plek met een tweede huis Portugal.De streek Alentejo wordt gekenmerkt door grote wijnvlaktes, die de heerlijkste wijnen produceren. De bekende portwijn wordt echter niet hier, maar in het noorden van Portugal geproduceerd. Een gebied waar het buitenlandse toerisme nog niet heel sterk is doorgedrongen, maar dat erg geliefd is onder de Portugezen zelf.

Er is een duidelijke stijging te merken in de populariteit van mensen die een huis kopen in Portugal. En ook het aantal mensen dat besluit te emigreren naar Portugal is toegenomen. Het zijn vooral gepensioneerden die een huis kopen in Portugal en voorgoed vertrekken naar het land met maar liefst 220 dagen zon, vele culturele en historische schatten en adembenemende landschappen. Huis te koop Portugal vindt u hier op MySecondHome.

 

Tweede huis kopen Albufeira

Anders dan in andere Europese landen zijn de prijzen van huizen in Portugal de afgelopen jaren niet sterk gestegen. Een van de oorzaken hiervan is het grote aantal huizen dat in Portugal in die periode is gebouwd. Hierdoor zijn huizen in Portugal naar Europese maatstaven zeer betaalbaar gebleven. Een huis kopen Portugal is een prima investering in geluk en uw vermogen. Huis te koop Albufeira Portugal.

In de populaire streek de Algarve liggen de prijzen van huizen gemiddeld hoger dan in de rest van Portugal en stijgen de prijzen bovendien sneller. Momenteel is er in heel Portugal een lichte prijsdaling merkbaar, die bij huizen minder merkbaar is dan bij appartementen. 


Prijs huis te koop Portugal

Gemiddelde prijs:   € 117.000
 
Lissabon:              € 250.000

 

Tweede huis Portugal kopen

Bij een huis kopen in Portugal is het verstandig om het een en ander te weten van de regels en gebruiken tijdens het Portugese aankoopproces. Lees met welke spelers u te maken krijgt en welke tarieven zij hanteren, ook vindt u informatie over het financieren en het verhuren van uw huis in Portugal. Huis te koop Portugal doet u op MySecondHome. Huis kopen Portugal.

Huis kopen Cascais

Een van de mooiste steden in het district Lissabon is Cascais. Een huis kopen in Cascais is erg poplaire bij kopers van een tweede huis. De intieme strandjes van Cascais gecombineerd met de dichtbijgelegen stad Lissabon is voor velen om een huis te kopen in Cascais. 

Lees meer

Huizen in Portugal

Bekijk alle huizen