Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Huizen in Madeira

Totale aanbod in Madeira is 0 tweede huizen Bekijk alle huizen

Regio's

Huis kopen in Madeira

Huis in Madeira 

Madeira staat voor velen bekend als het ‘bloemeneiland’. Voor de mensen de hun hart hebben verpand aan dit gebied en kopen hun droomhuis op Madeira

 

Mogelijkheden

Voor iedere Europese burger is het mogelijk om zonder toestemming een tweede huis op Madeira te kopen. Voor niet-europeanen is het ook mogelijk, maar er moet wel rekening gehouden worden met een minimale prijs van €500.000 en moet er aan zekere regels worden voldaan.

 

Vakantiehuis in Madeira kopen

Die investering levert altijd wat op want dit eiland van Portugal biedt een jaar lang een mild subtropisch klimaat. Je kan er een tweede huis kopen, maar natuurlijk ook investeren in vastgoed. Er bestaat ook een mogelijkheid een permanente woning aan te schaffen of vooruit te kijken naar een goed pensioen met een huis om te verhuren.


Uniek

Slechts een klein deel van het eiland mag bebouwd worden, waardoor het grootste gedeelte zijn pure, ongerepte natuur behoud. Sommige delen van het eiland staan op de UNESCO werelderfgoed lijst. Deels door die bescherming van het eiland, maar ook door andere kosten die gemaakt worden bij het huis kopen in Portugal valt de prijs voor een huis in Madeira altijd hoger uit dan op het prijskaartje van uw droomhuis staat. 


Lees hier meer over andere regio’s in Portugal die voor u interessant zijn: Alentejo, Algarve, Beiras, LisboaPorto en Zilverkust

Lees meer

Steden

Huizen in Portugal, Madeira

Bekijk alle huizen