Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Huizen in Alicante

Totale aanbod in Alicante is 2037 tweede huizen Bekijk alle huizen

Regio's

Huis kopen in Alicante

Huis kopen Alicante

In het zuid-oosten van Spanje ligt de regio Alicante dat onderdeel uitmaakt van de regio Valencia. Een huis kopen in Alicante is vooral interessant door de lang uitgestrekte kustlijn. In de volksmond wordt Alicante ook wel 'Costa Blanca' genoemd. Door de aanhoudende massale strooom aan toeristen blijft een huis in Alicante een interessante investering en zult u met de verhuur weinig problemen hebben. 

Huis te koop Alicante

Daarnaast is een huis kopen (Alicante) in trek door haar prachtige standen, de mooie steden en de Mediterrane manier van leven. De heerlijke tapas en de vriendelijke bevolking zijn ook een pre voor deze regio. Een huis kopen Alicante zoek u via MySecondHome.

Huis kopen Costa Blanca

Een populair gebied in Alicante is de Costa Blanca. Veel liefhebbers van de Spaanse zon strijken neer aan de Costa Blanca om te genieten van mooie stranden en het Spaanse leven. Lees hier meer over een huis kopen aan de Costa Blanca.

Alicante op z'n best

Wanneer u gaat wonen in Alicante dan hoeft u zich niet te vervelen. Meerdere festivals en bezichtigingen zullen voorkomen dat u duimdraaiend op de bank blijft zitten. Huis te koop Alicante vindt u hier. 

Neem de stap en benader een van onze betrouwbare aanbieders. 

Lees meer

Steden

Alle huizen te koop Alicante

Meer tonen

Huizen in Spanje, Alicante

Bekijk alle huizen