Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Huizen in Costa Blanca

Totale aanbod in Costa Blanca is 0 tweede huizen Bekijk alle huizen

Regio's

Huis kopen in Costa Blanca

Huis kopen Costa Blanca

Als potentiële eigenaar is het vinden van een tweede huis in Costa Blanca dat tot de hemel reikt lastige maar huizen te koop in Costa Blanca zijn er wel in veel verschillende typen.

Zo zijn de bruisende stadsharten voornamelijk gevuld met compacte studioappartementen en worden de landhuisjes met rustieke stukken land, zogenoemde Finca’s gevonden tussen Alicante en het Mar Menor. Ook is het aanbod van villa's in Costa Blanca ruim aanwezig.Tussen deze twee levendige steden zijn alle voorzieningen te vinden die een multiculturele samenleving nodig heeft. Huis kopen Costa Blanca doet u op MySecondHome,

 
Tweede huis in Costa Blanca

De Costa die van Alicante naar Denia loopt is pittoresk en u vindt er veel groen. De regio is heuvelachtig en aan de voet van de gebergte bevinden zich prachtige valleien begroeid met sinaasappelbomen en pijnbomen. De infrastructuur werkt prima, dus je hoeft je als bezitter van een tweede huis in de Costa Blanca geen zorgen te maken over gezondheid of educatie; alle faciliteiten zijn aanwezig.

Huis te koop Costa Blanca

De gemiddelde prijs voor huis aan de Costa Blanca is ongeveer €218K terwijl de gemiddelde prijs voor een tweede huis in Spanje €225K is. Bekijk alle huizen te koop Costa Blanca hier op MySecondHome.

 

Huis kopen Sierra Cortina

Een huis kopen in Sierra Cortina is een droom voor mensen die op zoek zijn naar ruimte en rust en tegelijkertijd van het bruizende Mediterraanse leven willen genieten. 

Moderne voorzieningen in combinatie met de authentieke Spaanse architectuur zullen het verblijf in uw tweede huis in Sierra Cortina onvergetelijk en zeer comfortabel maken.

Lees hier meer over andere regio’s in Spanje die voor u interessant zijn: Costa Blanca, Costa del Sol, Costa Brava, Catalonie, Murcia en Valencia. 


Lees meer

Steden

Alle huizen te koop Costa Blanca

Meer tonen

Huizen in Spanje, Costa Blanca

Bekijk alle huizen