Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Huizen in Turkije

Totale aanbod in Turkije is 5 tweede huizen Bekijk alle huizen

Huis kopen in Turkije

Turkije is de laatste jaren als vakantieland enorm in populariteit gestegen en dat merk je ook aan de groeiende interesse van mensen die interese hebben in een huis kopen in Turkije.

Door de relatief goedkope all-inclusive vakanties naar de Turkse badplaatsen maakten velen kennis met het land dat de brug vormt tussen Europa en Azië. Maar Turkije heeft nog veel meer te bieden dan mediterrane stranden en een azuurblauwe zee. Een indrukwekkende natuur, vele historische en culturele schatten en een unieke mix van oud en nieuw maakt  het een ideaal land voor een huis kopen in Turkije. 

Huis te koop Turkije

Bij uw zoektocht naar een huis kopen Turkije dan is het bepalen van het gebied niet heel lastig. Elk gebied in Turkije is gekenmerkt door zijn eigen keuken, feesten en tradities, maar ook het landschap en de verschillende bouwstijlen geven elke regio een eigen identiteit. Dit maakt van Turkije een zeer afwisselend land waar u bij het passeren van een regionale grens het gevoel krijgt dat u weer in een totaal nieuwe wereld bent beland. De meeste mensen die een huis kopen Turkije aan de zuid- of de westkust. Het Middellandse Zeeklimaat zorgt hier voor droge warme zomers, waardoor het de ideale plek is om te genieten van zon, zee en strand. 

Huis kopen Turkije

In 2001 is de Turkse wet aangepast waardoor het voor buitenlanders veel eenvoudiger om voor een huis te kopen in Turkije. Sindsdien hebben steeds meer Europeanen, waaronder ook veel Nederlanders, een tweede huis Turkije gekocht. Door de toenemende vraag  heeft er een grote ontwikkeling op de huizenmarkt van Turkije plaatsgevonden. De bestaande huizen stegen sterk in waarde, maar er werd ook veel bijgebouwd. Hierdoor zijn de gemiddelde prijzen van een huis te koop Turkije naar Europese maatstaven nog steeds erg laag en daarmee is ook een luxe villa zeer betaalbaar. Verwacht wordt dat de aansluiting van Turkije tot de Europese Unie de waarde van huizen nog verder zal laten stijgen.

 
Prijs huis te koop Turkije:   € 68.768
 
Prijs huis te koop Ankara:   € 74.456


Vastgoed Turkije

Begin 2008 was het voor buitenlanders tijdelijk onmogelijk om vastgoed te kopen in Turkije. Door een wetwijziging werd de levering van tapu’s (eigendomsbewijzen) aan buitenlanders tijdelijk stopgezet. Inmiddels is er een nieuwe wet van kracht en kunnen buitenlanders gewoon weer in het bezit komen van  Turks vastgoed. Hoe u precies een huis in Turkije financiële zaken kunt kopen en met welke u te maken krijgt leest u hier. Huis te koop Turkije? Hier begint uw zoektocht

Zoek vakantiehuis in Turkije

Huis kopen Turkije maar nog niet gevonden? Ga dan 
direct op zoek naar alle huizen te koop Turkije van MySecondhome.

Lees meer

Huizen in Turkije

Bekijk alle huizen