Over ons

 

MySecondhome is dé internationale website voor de tweede woningmarkt met een groot en kwalitatief aanbod van tweede huizen in heel Europa. Voor geïnteresseerden begint de zoektocht naar hun tweede woning op één van de 12 nationale websites van het MySecondhome-netwerk. Makelaars en Projectontwikkelaars bereiken via dit internationale netwerk woningzoekenden in heel Europa.


Kopen

Als woningzoekende hebt u inzage in het grootste Europese aanbod van tweede woningen. Via een eenvoudig zoekmenu of een kaart vindt u uw droomwoning in het uitgebreide aanbod. U kunt heel makkelijk huizen vergelijken op basis van uiteenlopende specificaties.

 

Verkopen

Eén centraal punt voor het eenvoudig en voordelig aanbieden van al uw Europese woningen. En dat in twaalf talen via lokale websites. Daarvan profiteren makelaars, projectontwikkelaars en partculiere verkopers en verhuurders met MySecondhome. Aan één woning kunnen meer dan 200 specificaties toegekend worden. Handmatig kunt u uw woningaanbod 24 uur per dag updaten. Het automatisch overdragen en actualiseren van uw woningaanbod via XML behoort ook tot de mogelijkheden. MySecondhome voorziet informatieaanvragen van potentiële kopers van uitgebreide contactgegevens en geeft deze direct per mail aan uw organisatie door.


Geschiedenis

MySecondhome is gevestigd in Utrecht en is uitgever van 12 Europese websites die deel uitmaken van het MySecondhome-netwerk. Een team van specialisten richt zich exclusief op het adviseren en ondersteunen van woningenaanbieders in de verschillende landen. Zij ondersteunen makelaars, projectontwikkelaars die hun woningaanbod via de twaalf MySecondhome-websites willen presenteren. Daarnaast is er een afdeling marketing die zich volledig toelegt op het genereren van traffic en het opbouwen en bewaken van de positionering. De advertentieverkoop doet MySecondhome binnens- en buitenshuis: via externe partners in de verschillende landen waar de organisatie actief is.


Visie en missie

De Europese markt voor tweede woningen is de laatste twee decenia snel gegroeid. Betere reismogelijkheden, welvaartstoename en de opkomst van het internet zijn hiervan de voornaamste oorzaken. Voor vele West-Europeanen komt de droom van een tweede woning steeds dichterbij.

Maar de internationale markt voor tweede woningen is ondoorzichtig en complex. Door verschillen in talen, gewoonten en regelgeving heeft de consument behoefte aan heldere en betrouwbare informatie. Met het meest specifieke en actuele aanbod van tweede woningen komt MySecondhome aan deze behoefte tegemoet. Alle informatie wordt via Internet gepubliceerd in twaalf talen op veertien nationale websites.

MySecondhome wil de Europese markt voor tweede woningen als geheel een positieve impuls geven door:

  • Deze markt inzichtelijker te maken voor potentiële kopers door de taalbarrière tussen vraag- en aanbodzijde te overbruggen.
  • Potentiële kopers zo betrouwbaar en volledig mogelijk te informeren en hen zo te ondersteunen de juiste stap te zetten én te inspireren.
Als u meer vragen heeft dan horen wij het graag zodat wij u van dienst kunnen zijn.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Het MySecondHome team

Huizenaanbod

Totale aanbod is 6425 tweede huizen Bekijk alle huizen

In 4 stappen naar uw tweede huis

Huizenaanbod

Bekijk alle huizen