Chalet in Zuid-Holland, Nederland

€ 89.995

Prachtig nieuw chalet te koop in Ouddorp aan Zee

Op de rustige groene camping ‘De Blommerstee’ te Ouddorp aan Zee aan de voet van de Brouwersdam is een nieuw chalet geplaatst.

Het kunststof chalet (antraciet van kleur) is van alle gemakken voorzien en heeft 2 slaapkamers, een ruime badkamer met comfortabele douche, wastafel en toilet en heeft een praktische keuken met vaatwasser en combimagnetron. De living is ruim en licht door de grote raampartijen met schuifpui naar de tuin. Een eigentijds design gecombineerd met moderne kleuren. Plattegrond van de afmetingen en grondplan van de ruimten is op afroep beschikbaar.

Het object heeft een hoog afwerkingsniveau. Het is rondom goed geïsoleerd, heeft onderhoudsvrije delen en kunststof kozijnen met dubbel glas. Het chalet wordt verwarmd door middel van centrale verwarming. De bestrating rondom het chalet is aangelegd. De tuin is nieuw aangelegd en naar eigen inzicht kunt u een berging plaatsen. Voorbereiding stroom voor tuinhuis is aanwezig.

De genoemde prijs is een optelsom van het chalet, plaatsen, aansluiten, gaskeuring, afwerken van de onderzijde, buitenkraan in onderzijde afwerking, voorbereiding stroom naar tuinhuis, plaatsen betonplaten en tuinaanleg. Een zeer compleet chalet met veel comfort op een unieke plek.

Jaarhuur & info
De camping is een geheel jaar geopend. De kavelgrootte is ongeveer 120 m2 en de huur bedraagt € 2.249,00. De koopprijs is exclusief jaarhuur, toeristenbelasting, heffingen en verbruik van gas, water en elektriciteit. Huisdieren zijn op deze camping niet toegestaan. U kunt hier gebruik maken van Wifi. Permanente bewoning en verhuur is niet toegestaan.

Omgeving Ouddorp
Ouddorp is gelegen op de kop van Goeree-Overflakkee omringd door veel groen en natuur wat het een perfect fiets en wandelgebied maakt. Ouddorp staat bekend om haar mooie, brede zandstranden, de watersport bij de Brouwersdam en de natuurgebieden. Een bezoek aan het strand is een peulenschil, want je kunt je fiets meenemen tot aan de voet van de strandovergang en een kopje koffie drinken in één van de strandpaviljoens. Het dorpscentrum heeft alles wat u zich kunt wensen, supermarkten, restaurants en een gezellig winkelcentrum.

Indien u vragen heeft of een bezichtiging wenst horen wij het graag van u.

Kenmerken

 • Prijs € 89.995
 • Woonoppervlakte 36 m2
 • Perceeloppervlakte 120 m2
 • Soort woning Chalet
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2024
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal badkamers 1
 • Woningfaciliteiten
  • Tuin

Location