Kavel in Limburg, Nederland

€ 95.000

Buitenhof Boschmolenplas biedt prachtig ruime kavels in het groen met wijds uitzicht, onder andere aan de grote parkvijver. Op een beperkt aantal kavels is het mogelijk om een recreatiewoning naar uw eigen wensen te bouwen.

• Kavelprijs €190,- per m2 v.o.n. excl. Btw

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

www.buitenhof-boschmolenplas.nl

Buitenhof Boschmolenplas
We ontwikkelen een uitgebreid aanbod van zeer duurzame recreatiewoningen in diverse soorten en maten; van 2 tot 12 persoons en van ruime recreatievilla’s tot (wellness)Lodges en Tiny Houses. De zeven verschillende woningtypes zijn naar wens uit te breiden met opties en verschillende interieurpakketten.
• Turn-key vakantiewoningen op zeer ruime percelen, eigen grond.
• Elke beschikbare kavel in combinatie met het door u gewenste woningtype!
• Alle woningtypes zijn gasloos en voldoen aan de Beng 3-normen.
• Geen verhuurverplichting!

Buitenhof Boschmolenplas bezoeken?
Wilt u de locatie, de omgeving en de modelwoning bezichtigen?
Wij nodigen u graag uit op Buitenhof Boschmolenplas.

Interesse of vragen?
Heeft u interesse in de aankoop maar wenst u nog meer informatie te ontvangen?
Bij verdere vragen kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

BUITENHOF BOSCHMOLENPLAS
Buitenhof Boschmolenplas is een hoogwaardige uitbreiding op Resort Boschmolenplas, een bestaand vakantiepark in Midden-Limburg, nabij Roermond, waar natuur, kwaliteit en comfort hoog in het vaandel staan. Omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door prachtige natuur en pittoreske dorpjes en steden is dit gebied een zeer geliefd recreatiegebied.

Het plan betreft een uitgebreid aanbod van zeer duurzame recreatiewoningen in diverse soorten en maten; van 2- tot 8-persoons en van ruime recreatievilla’s tot aan (wellness)lodges en tiny houses. De in totaal zes verschillende woningtypes zijn indien gewenst naar keuze uit te breiden met extra opties en verschillende interieurpakketten.
Een breed aanbod aan duurzame recreatiewoningen, ongekende privacy door riante kavels eigen grond, een unieke natuurrijke ligging aan het water, tal van voorzieningen, meerdere opties en geen verhuurverplichting zijn slechts enkele redenen om te investeren in een recreatiewoning op Buitenhof Boschmolenplas.

Om u in de toekomst blijvend te kunnen laten genieten van het natuurschoon zijn alle vakantiewoningen volgens de meest actuele duurzaamheidsnormen gebouwd en voldoen ze aan de nieuwste BENG-normen.

De recreatiewoningen worden aangeboden voor voor eigen gebruik. Mocht u ervoor kiezen om uw recreatiewoning te verhuren dan profiteert u ook nog van een aantrekkelijk rendement uit de verhuuropbrengsten.

LIGGING EN OMGEVING
Euregionale ligging. Buitenhof Boschmolenplas ligt in het dorpje Heel, nabij Roermond in Midden-Limburg. Een geliefd recreatiegebied omringd door de veelzijdige Maasplassen en omgeven door prachtige natuurgebieden. De afwisseling van uitgestrekte plassen, karakteristieke weidelandschappen, bossen en heidevelden maakt de omgeving van Buitenhof Boschmolenplas tot een fiets-, wandel- en vaargebied bij uitstek.

Op korte afstand vanaf het park ontdekt u een internationale mix van kunst, cultuur, natuur en avontuur. Met grote steden in Nederland, België en Duitsland binnen handbereik is Buitenhof Boschmolenplas de perfecte uitvalsbasis om deze inspirerende en bruisende regio te ontdekken.

Kenmerken

  • Prijs € 95.000
  • Perceeloppervlakte 500 m2
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2023
  • Woningfaciliteiten
    • Tuin

Location