Vrijstaande woning in Curaçao

€ 567.000

  • Nieuw

Uniek restaurant te koop met volledig inventaris

Het restaurant is gelegen aan de Caracasbaaiweg op een goede zichtlocatie. Deze weg ligt precies tussen de grote toeristische gebieden op Curacao; Jan Thiel/Vista Royal en Mambo Beach/Seaquarium. Je zou hier ook je eigen kookstudio kunnen beginnen, mogelijkheden te over.

Het vastgoed is in 2022 aangekocht als woning en vervolgens volledig verbouwd tot een uniek restaurant met een open vuurkeuken, een levendige sfeer en verschillende zitgedeeltes, waaronder een bar, een buitenplaats en een gezellige lounge. Vanwege de goede zichtlocatie trekt het restaurant zowel lokale bewoners als toeristen aan. 

Het vastgoed is ondergebracht in een Stichting Particulier Fonds (SPF). Bij de aankoop van het vastgoed en restaurant met volledig inventaris betaalt de koper geen overdrachtsbelasting van 4%. 

Het restaurant heeft een open setting en biedt plaats aan ca. 100 gasten (uitbreiding naar 130 is mogelijk) en is sfeervol en smaakvol ingericht. Het restaurant is geliefd bij toeristen, maar ook zeker bij de lokale bevolking.

Het geheel bestaat uit twee overdekte terrassen en geven het gevoel dat men buiten zit (“eating outside in”), een bar, een gezellige lounge, een buitenkeuken met open vuur, een koude keuken met separate spoelkeuken, een opslagruimte, een tuin c.q. buitenplaats met gezellige zitjes. De toiletvoorzieningen zijn gesitueerd nabij de ingang en boven de toiletten is een kantoorruimte van ca. 40 m2.

De bar en binnen zijde is geheel af te sluiten met mechanische rolluiken.

Parkeergelegenheid is aanwezig aan de overzijde van de ingang van het restaurant. De parkeerplaats kan verdriedubbeld worden.

De bestemmingsvergunning voor horeca is aanwezig en daarmee kunnen de nodige vergunningen opnieuw aangevraagd worden door de nieuwe eigenaar. De inventarislijst is aanwezig.

De vraagprijs bedraagt ANG 1.099.000, – (vastgoed + inventaris) k.k.

Kenmerken:
– restaurant voor ca. 100 gasten (evt. uitbreiding naar 130)
– twee overdekte terrassen
– ruime bar
– buitenkeuken met open vuur
– bijkeuken/spoelkeuken met opslagruimte
– kantoorruimte boven toiletten
– opslagruimte onder de buitenkeuken
– opslagruimte onder de buitenkeuken
– toiletten met opslag
– hoog gelegen op de wind
– goede zichtlocatie
– parkeergelegenheid
– bij aankoop geen overdrachtsbelasting

Heeft u interesse een lopend restaurant op een goede zichtlocatie, neem dan contact op met de makelaar van dit interessante pand: Fred Wight op +31 6 19340458 (whatsapp) of +5999 5107077

Kenmerken

  • Prijs € 567.000
  • Woonoppervlakte 250 m2
  • Perceeloppervlakte 621 m2
  • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
  • Bouwvorm Bestaande bouw

Location