Vrijstaande woning in Tirol, Oostenrijk

€ 750.000

Dompel jezelf onder in de schoonheid en sereniteit van de Tiroler Alpen met dit prachtige familiehuis in Uderns. Met drie ruime slaapkamers en evenveel badkamers biedt deze woning het perfecte toevluchtsoord voor gezinnen, stellen of mensen die de voordelen van de levensstijl in de Alpen waarderen.

Als je het huis binnenkomt, word je begroet door een warme sfeer en een uitnodigende ambiance. De plafondspots creëren een harmonieus lichtspel dat de hele woonruimte omhult in een sfeer van gezelligheid. Hun zachte helderheid streelt de ogen en vestigt de aandacht op de fijne details van het meubilair, terwijl ze tegelijkertijd subtiele accenten leggen die de kamer tot leven brengen.
De buitenramen zijn voorzien van ultramoderne buitenjaloezieën die niet alleen precieze controle over het binnenvallende licht bieden, maar ook maximale privacy garanderen. Deze technologisch geavanceerde raambekleding versmelt met de architectuur van het huis en biedt bewoners de mogelijkheid om de sfeer van hun woonruimte aan te passen aan hun individuele voorkeuren.

De leefruimte, die naadloos overgaat in het prachtige terras van 70 vierkante meter, biedt een panoramisch uitzicht op de majestueuze omliggende bergtoppen. Dit terras wordt al snel het middelpunt van het huis, een plek waar je de frisse berglucht kunt inademen en volop kunt genieten van de schoonheid van de natuur.

De volledig uitgeruste keuken is niet alleen functioneel, maar ook een echte blikvanger die perfect past in de algehele esthetiek van de woonruimte. Dankzij de hoogwaardige apparatuur en eersteklas oppervlakken is koken een waar genot. Elke beweging is een plezier, terwijl de zintuigen worden verwend door de prikkelende geuren en smaakvolle ingrediënten.

De tuin, liefdevol aangelegd en met een oppervlakte van 39 vierkante meter, biedt een oase van rust en ontspanning. Hier kun je je groene vingers ontwikkelen of gewoon genieten van de zon terwijl je ontspant in een ligstoel en luistert naar het gezang van de vogels.

De badkamers zijn uitgerust met hoogwaardig sanitair, waaronder stijlvolle kranen, elegante tegels en moderne sanitaire voorzieningen voor een comfortabele sfeer voor de dagelijkse persoonlijke hygiëne.

Het meubilair is op maat gemaakt door een getalenteerde timmerman en belichaamt feilloos het hedendaagse designconcept. Elk stuk is een meesterwerk van precisie vakmanschap en harmonieert naadloos met de esthetiek van de kamer, waarbij functionaliteit en elegantie worden gecombineerd.

Elk afzonderlijk element is zorgvuldig overwogen en uitgevoerd om je een woonervaring van het grootste comfort en luxe te bieden. Elke kamer vertelt zijn eigen verhaal. Het is een plek die je rust en sereniteit geeft, waar je achterover kunt leunen en volop van het leven kunt genieten.

De locatie van dit huis is net zo opmerkelijk als de voorzieningen. Uderns is een pittoresk dorpje omringd door de ongerepte schoonheid van de natuur, maar met gemakkelijke toegang tot de omliggende steden en recreatiefaciliteiten. Of je nu in de winter de pistes af wilt suizen of in de zomer de omgeving wilt verkennen op schilderachtige wandelpaden, er valt hier voor iedereen wel iets te ontdekken.

De tweede halfvrijstaande woning van identieke constructie is ook te koop, die momenteel wordt beveiligd door een huurovereenkomst voor bepaalde tijd.

Aankoopprijs € 750.000,00

Incidentele aankoopkosten:
Volgens supplement en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
3,0 % plus 20 % btw Succeskosten van Tirol Real Estate GmbH
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het curatorschap volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

Kenmerken

 • Prijs € 750.000
 • Woonoppervlakte 168 m2
 • Perceeloppervlakte 402 m2
 • Soort woning Vrijstaande recreatiewoning
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2018
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 3
 • Woningfaciliteiten
  • Tuin

Location