Zoek hier uw Droomhuis:

Je moet eerst een land selecteren

Huizen in Spanje

Totale aanbod in Spanje is 4428 tweede huizen Bekijk alle huizen

Huis kopen in Spanje

Huis te koop Spanje: De zonovergoten Spaanse Costa’s trekken al sinds jaar en dag vele toeristen uit heel Europa. Ook bij mensen die een huis willen kopen is Spanje erg in trek. Met een tweede huis kopen in Spanje aan de Middellandse Zee bent u verzekerd van een vakantiehuis waar u het gehele jaar door kunt genieten van zon, zee en strand. Huis te koop Spanje vindt u op MySecondHome.

Regio's Spanje

Tweede Huis Spanje

Niet alleen om het heerlijke klimaat en het prachtige landschap is Spanje al jaren een favoriete bestemming. Zeker ook de ongedwongen levensstijl, het gemak van de euro als betaalmiddel, de bereikbaarheid en het hoogstaande voorzieningenniveau in Spanje hebben ervoor gezorgd dat vele Nederlanders een zich er voorgoed gaan vestigen. Met name ouderen zoeken naar huis kopen Spanje en kiezen ervoor om te emigreren naar Spanje, zodra ze met pensioen gaan. Een tweede huis kopen Spanje is een genot voor iedereen. 

Huis kopen Spanje

Vele Nederlanders zijn u de afgelopen jaren voorgegaan door een huis te kopen in Spanje. De vraag naar vakantiehuizen aan een van de Spaanse costa’s is al jaren erg groot. Om daaraan te kunnen voldoen is er veel gebouwd in Spanje. Ondertussen bleef de gemiddelde huizenprijs ook sterk stijgen en werd het bijna onbetaalbaar. Daar lijkt nu een einde aan te zijn gekomen. Er staan op dit moment veel huizen te koop Spanje en ook de enorme prijsstijgingen zijn afgenomen. Door een groter te koopstaand woningaanbod en de afname van de prijsstijgingen stelt het u in staat om een goede aankoop te kunnen doen.   

Huis te koop Torrevieja

Bij een tweede huis kopen Spanje krijgt met andere spelers en andere regels te maken dan u in Nederland gewend bent. Lees hier meer hoe het aankoopproces precies in zijn werk gaat, hoe u een huis in Andalusie, Spanje kunt financieren en wat er u te wachten staat als het huis eenmaal in uw bezit is. 

Populaire zon en strand regio's zijn bijvoorbeeld Costa Blanca, Costa Brava of de Costa de Sol zijn bijvoorbeeld: Huis kopen Torrevieja, huis kopen Denia.

Huizen in Spanje vinden

Op zoek een huis te koop Spanje maar u heeft uw droomhuis nog niet gevonden? Ga dan direct op zoek in de ruim 1.000 huizen te koop Spanje. 

Huis kopen Spanje of huis te koop Spanje doet u op MySecondHome.

Lees meer

Huizen in Spanje

Bekijk alle huizen