Over MySecondHome

MySecondHome is een platform wat bijdraagt aan een optimale match tussen vraag (koper) en aanbod (aanbieder) en zorgt voor de promotie van tweede woningen in Europa. Voor veel mensen begint de zoektocht naar hun tweede woning direct bij MySecondHome.

Kopen

Als potentiële koper heb je toegang tot het grootste Europese aanbod aan tweede woningen. Gebruik een eenvoudig zoekmenu of kaart om je droomhuis uit het uitgebreide aanbod te vinden. Vergeet niet om een zoekopdracht aan te maken en blijf vrijblijvend op de hoogte van (nieuw) aanbod. Je kunt woningen eenvoudig vergelijken op basis van diverse kenmerken en een gratis MSH account aanmaken met een zoekterm.

Verkopen

Maak een MSH account aan en promoot gratis je tweede woning in Europa. Makelaars, projectontwikkelaars en particuliere verkopers profiteren van de marketing- en promotie via MySecondHome.

Geschiedenis

MySecondHome is gevestigd in Uithoorn (NL). Een team van specialisten richt zich specifiek op het promoten van tweede woningen in Europa. Ze ondersteunen aanbieders zoals particulieren, makelaars en projectontwikkelaars die hun woningaanbod willen promoten. Daarnaast is er een marketingafdeling die zich volledig bezighoudt met het genereren van traffic en het creëren en bewaken van de positionering.

Visie en missie

De Europese markt voor tweede woningen is de afgelopen twee decennia snel gegroeid. Verbeterde reismogelijkheden, welvaartsgroei en de opkomst van internet zijn hiervan de belangrijkste oorzaken. Voor velen in West-Europa komt de droom van een tweede huis dichter bij de werkelijkheid.

De internationale markt voor tweede woningen kan echter onduidelijk en complex zijn. MySecondHome wil de Europese markt voor tweede woningen transparant maken door:

  • Inzicht geven in de markt voor potentiële kopers op basis woning kenmerken.
  • Potentiële kopers zo betrouwbaar en volledig mogelijk te informeren, hen ondersteunen bij het maken van de juiste stap voorwaarts en hen inspireren.
  • Informatieaanvragen worden rechtstreeks doorgestuurd naar de aanbieder.
Met vriendelijke groet,
Het MySecondHome team