Appartement in Alicante, Spanje

v.a. € 480.000

Luxe appartementen met zeezicht dichtbij het bruisende centrum van Calpe

– Spectaculair zeezicht
– Direct aan het strand
– Luxe appartementen
– 2 – 3 slaapkamers
– 62 – 109 m2 woonoppervlakte
– 31 – 191 m2 terras 

Isea Views is een luxe residentie van appartementen en penthouses met 2 of 3 slaapkamers. De meeste appartementen hebben een schitterend uitzicht op de Middellandse Zee en de bekende rots (Peñon de Ifach). Alle woningen zijn luxe afgewerkt en o.a. voorzien van een complete keuken met alle inbouwapparatuur, complete badkamers met vloerverwarming, airco en verwarming. Daarnaast is er een mooi groot gemeenschappelijk zwembad met ligbedden en parasols. Het complex is volledig omheind, waardoor een veilige omgeving en volledige privacy voor de bewoners is gewaarborgd.

Calpe is een middelgroot stadje wat tussen de grote steden Benidorm en Javea in ligt. Calpe is vooral bekend om zijn stranden, golf, vis en natuurlijk de bekende rots, Peñón de Ifach. Deze grote rots is niet te ontwijken en is hét symbool van de stad. Daarnaast is Peñón de Ifach een geweldige plek om te rotsklimmen en duiken. Deze grote rots is een van de vele redenen waarom de stad jaarlijks duizenden toeristen trekt. Calpe heeft ondanks de vele toeristen toch zijn karakter weten te behouden. Zo heeft de stad een prachtig oud stadscentrum, zijn er meerdere historische plekken en vind je midden in Calpe een natuurpark van 500 hectare. Dit maakt van Calpe ondanks de drukte toch een hele aangename bestemming. De stad biedt het hele jaar door een breed scala aan diensten en voorzieningen, zoals supermarkten, winkels, banken, apotheken en vele goede restaurants en bars met lokale en internationale gerechten. Ook is Calpe een ideale bestemming voor natuur- en sportliefhebbers, zo kun je in de omgeving heerlijk wandelen, golfen, paardrijden, en zeilen. De naburige steden Moraira, Altea en Benidorm zijn dankzij de snelweg A7 gemakkelijk in een paar minuten te bereiken.

Het beste klimaat van Spanje
De Costa Blanca, ook wel de Caraïben van Europa, heeft een Mediterraan, subtropisch klimaat met het gehele jaar door aangename temperaturen. Milde zomertemperaturen (28-32°C) en zachte lentetemperaturen in de winter (17-20°C). Bovendien schijnt de zon hier gemiddeld 320 dagen per jaar.

Meer informatie of een afspraak plannen?
Neem contact met ons op!
Email: Info@koopinspanje.nl
Tel: 0413 41 00 44
www.koopinspanje.nl

Kenmerken

  • Prijs v.a. € 480.000
  • Woonoppervlakte 62 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2024
  • Aantal slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 2
  • Woningfaciliteiten
    • Airco
    • Zwembad

Location