Appartement in Cádiz, Spanje

€ 319.000

Welkom in Costa Ballena
Het paradijs van rust en comfort
Costa Ballena, gelegen aan de Atlantische kust, is een privé en veilige woonwijk waar u kunt genieten van een van de beste toeristische bestemmingen in Zuid-Europa.

Het heeft uitzonderlijke verbindingen met luchthavens en treinen in Sevilla, Malaga of Jerez.

Hiermee kunt u genieten van de beste historische monumenten van Andalusië, een gastronomie van restaurants met Michelin-sterren en een contrast tussen bergen en kust om de natuur in zijn puurste vorm te ervaren.

Cádiz ligt aan de zuidwestkust van Spanje, ook bekend als Costa de la Luz en is goed verbonden met vluchten naar Europa vanuit Jerez de la Frontera (20 minuten rijden) en Sevilla (1 uur 10 minuten rijden) en er zijn ook treinverbindingen van El Puerto de Santa Maria naar Sevilla die verbinding maken met de rest van Spanje met de hogesnelheidstrein (AVE).

Het gebied van Costa Ballena heeft een microklimaat met een gemiddelde jaartemperatuur bij 18,5 ° C met juli met een gemiddelde van 25 ° C en januari bij 12 ° C. De natste maanden van het jaar zijn oktober, november en december met een gemiddelde van 10 dagen per maand regen en de rest van het jaar overwegend droog.

Costa Ballena, het resort waar ELEVEN VIEWS is gelegen, heeft een uitbreiding op 3.850.000m2 met bijna 300.000m2 aangelegde tuinen en meren en heeft vele hotels en diensten (waaronder supermarkten, apotheken, banken, winkels en restaurants) die het hele jaar geopend zijn en omvat een 27-holes golfbaan naast 4,5 km fijne gouden zandstranden. De twee dichtstbijzijnde steden, Chipiona en Rota liggen op minder dan 10 minuten rijden met de vele winkelcentra en de “Sherry Triangle” (Sanlúcar de Barrame da, Jerez de la Frontera en Puerto de Santa Maria) liggen op slechts 20 minuten rijden.

Het resort, Costa Ballena, werd aangekondigd als een van de “top 20 toeristische en vrijetijdscomplexen” ter wereld en “THE NEW YORK TIMES” heeft de provincie Cadiz uitgeroepen tot “een ondergewaardeerde hoek van Spanje”, verwijzend naar “de oude geschiedenis, hartverscheurende muziek en enkele van de beste maaltijden in Spanje. ”

ELEVEN VIEWS is een 5-sterren exclusieve en veilige eerstelijns residentiële strandontwikkeling op slechts 200 meter van zandstranden en de zee. De ontwikkeling met lage dichtheid bestaat uit 6 moderne moderne flatgebouwen op drie verdiepingen met ondergrondse garages en bergingen, omgeven door 20.000 m2 weelderige tuinen en een fantastisch overloopzwembad met meer dan 500 m2 wateroppervlak. We hebben een selectie van prachtige appartementen op de begane grond met tuinen met gazon, appartementen op de eerste verdieping en penthouses op de bovenste verdieping, met een tot vier slaapkamers, waarvan de meeste een spectaculair uitzicht op de zee hebben.

De aandacht voor detail en kwaliteit is ongeëvenaard voor een ontwikkeling van deze klasse en we streven er voortdurend naar om de woonervaring te verbeteren met specificaties die uw aankoop van onroerend goed in Spanje een genot zullen maken. Van de PORCELANOSA keramische afwerkingen tot de vloer tot plafond veiligheidsloungeramen en de volledig ingerichte geïntegreerde keukens, badkamers en kasten tot het BREEAM-, energie- en duurzaamheidscertificaat. De ontwikkeling wordt gebouwd in een enkele fase met een voltooiingsdatum van de zomer van 2020 en meer dan 60% van de eigendommen zijn nu verkocht.

We garanderen dat u in deze authentieke regio van Spanje geen ontwikkeling met deze kenmerken zult kunnen vinden.

Kenmerken

  • Prijs € 319.000
  • Woonoppervlakte 116 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2020
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 2
  • Woningfaciliteiten
    • Airco
    • Tuin
    • Zwembad

Location