Appartement in Curaçao

v.a. € 279.000

Majestic Apartments & Hotel

“Het strandappartement van je DROMEN”
Stadsleven met een ontspannen Caribische flair in Punda, waar je het beste van beide werelden krijgt!
Word er deel van!

Majestic Appartementen en Hotel is een opkomend, ultramodern residentieel en gastvrijheidscomplex gelegen in de levendige buurt van Punda, Curaçao. Met een toplocatie en een eigentijds ontwerp streeft Majestic Appartementen en Hotel ernaar om het moderne wonen en luxueuze gastvrijheid opnieuw vorm te geven in deze pittoreske Caribische bestemming. Het complex zal bestaan uit 105 prachtige appartementen en 186 stijlvolle hotelkamers, wat een uitzonderlijke woonervaring biedt voor bewoners en een onvergetelijk verblijf voor hotelgasten.

Kenmerken van de appartementen:
De 105 appartementen van Majestic Appartementen en Hotel zijn zorgvuldig ontworpen om bewoners het hoogste comfort, functionaliteit en elegantie te bieden. Elk appartement zal ruime plattegronden hebben met doordacht geïntegreerde woon-, eet- en keukenruimtes, wat een open en uitnodigende sfeer creëert. De eenheden zullen zijn uitgerust met hoogwaardige armaturen en afwerkingen, zoals premium vloeren, moderne keukenapparatuur en strakke badkamerinrichting. Bewoners zullen genieten van panoramisch uitzicht op de omgeving, inclusief adembenemende uitzichten op de oceaan waar Curaçao bekend om staat. Privébalkons of terrassen zullen een serene ruimte bieden om te ontspannen en te genieten van de tropische ambiance.

Hotelkamers:
Majestic Appartementen en Hotel zullen 186 smaakvol ingerichte hotelkamers bieden, ontworpen om tegemoet te komen aan de veeleisende reiziger die op zoek is naar comfort en luxe. De kamers bieden een combinatie van moderne esthetiek en functionaliteit, wat een rustgevende toevluchtsoord biedt voor gasten. Met luxe meubels, ultramoderne voorzieningen en eigentijdse decoratie zullen de hotelkamers een gastvrije ambiance creëren waar bezoekers kunnen ontspannen en zich kunnen opladen tijdens hun verblijf in Curaçao.

Daarnaast biedt Majestic Appartementen en Hotel het gemak van valet parking-services voor bewoners en hotelgasten. De valet parking-service is ontworpen om een naadloze en probleemloze parkeerervaring te bieden, zodat mensen gemakkelijk kunnen arriveren en vertrekken.

Klik hier om de video tour te bekijken!

Prijzen voor Gebouw A:

2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 700.000 $ – 4e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 680.000 $ – 3e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 660.000 $ – 2e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 640.000 $ – 1e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 620.000 $ – begane grond

Prijzen voor Gebouw B:
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 515.900 $ – 4e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 469.900 $ – 3e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 449.900 $ – 2e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 419.900 $ – 1e verdieping

Prijzen voor Gebouw C:
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 559.900 $ – 5e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 539.900 $ – 4e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 519.900 $ – 3e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 489.900 $ – 2e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 469.900 $ – 1e verdieping
2 slaapkamers 2 badkamers – 92 m² – USD 439.900 $ – begane grond

Prijzen voor Gebouw D:
UITVERKOCHT!

Prijzen voor Gebouw E:
UITVERKOCHT!

Prijzen voor Gebouw F:
UITVERKOCHT!

Prijzen zijn exclusief notariskosten en belasting.
Koper betaalt de afsluitingskosten.
Prijzen zijn voorverkoopprijzen en kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd voordat het contract wordt ondertekend.
De prijzen op de folders zijn niet bindend.
Verkoper behoudt zich het recht voor om deze prijzen te verhogen.
De verhoging is volledig ter discretie van de verkoper.
1 USD = 1,78 ANG.
Dit betekent dat betalingen in een andere valuta dan in ANG worden omgezet in ANG.
Voorzieningen en faciliteiten ontworpen om de algehele ervaring van bewoners en gasten te verbeteren!

Fitnesscentrum: Een goed uitgerust fitnesscentrum zal voorzien in de behoeften op het gebied van gezondheid en welzijn van bewoners en gasten, met moderne trainingsapparatuur voor workouts en het behouden van een actieve levensstijl.

Spa en Wellnesscentrum: Het complex zal een luxueus spa- en wellnesscentrum herbergen, waar een scala aan behandelingen, therapieën en ontspanningservaringen wordt aangeboden om de zintuigen te verwennen en te verzorgen.

Dineren en entertainment: Majestic Apartments en Hotel zullen een selectie eetgelegenheden herbergen, waaronder restaurants en cafés, die heerlijke culinaire hoogstandjes en een levendige sociale sfeer bieden. Entertainmentopties, zoals een loungegedeelte en een rooftopbar, zullen extra plekken bieden om te ontspannen en sociaal bezig te zijn.

Conciërgediensten: Een toegewijd conciërgeteam staat klaar om bewoners en hotelgasten te helpen bij hun behoeften, waaronder het organiseren van excursies, het regelen van vervoer en het verstrekken van persoonlijke aanbevelingen om de levendige attracties en natuurlijke schoonheid van Curaçao te verkennen.

Valet Parking: Het complex biedt het gemak van valet parking-services voor bewoners en hotelgasten. De valet parking-service is ontworpen om een naadloze en probleemloze parkeerervaring te bieden, zodat mensen gemakkelijk kunnen arriveren en vertrekken.

Extra functies:

Lobby met receptie
Commerciële ruimtes
Strandbar
Onbeperkte toegang tot het strand met handdoeken en palapas.”Disclaimer:De artistieke impressie die in dit materiaal wordt verstrekt, is een visuele weergave gemaakt door een kunstenaar om de mogelijke uitstraling van het pand of de ontwikkeling weer te geven. Het is bedoeld om een algemeen idee te geven van het ontwerp, de esthetiek en het algehele concept. Let echter op het volgende:Nauwkeurigheid: De artistieke impressie weerspiegelt mogelijk niet de exacte uiteindelijke uitstraling van het pand of de ontwikkeling. Ontwerpelementen, kleuren, afwerkingen, landschapsarchitectuur en andere functies die in de artistieke impressie worden afgebeeld, kunnen tijdens het bouw- of ontwikkelingsproces worden gewijzigd.
Schaal en verhoudingen: De artistieke impressie geeft mogelijk niet nauwkeurig de schaal of verhoudingen van het pand of de ontwikkeling weer. Meubels, armaturen en fittingen die in de artistieke impressie worden getoond, zijn alleen ter illustratie en zijn niet inbegrepen, tenzij expliciet vermeld. Omgeving: De artistieke impressie kan omgevingselementen bevatten, zoals vegetatie, waterpartijen of structuren, die puur conceptueel zijn en mogelijk niet nauwkeurig de werkelijke omgeving van het pand of de ontwikkeling weergeven.
Variaties: De artistieke impressie is niet bedoeld als een definitieve weergave van elk detail met betrekking tot het pand of de ontwikkeling. Er kunnen variaties zijn in de daadwerkelijke bouw, gebruikte materialen en andere factoren die de uiteindelijke uitkomst kunnen beïnvloeden.
Goedkeuring van de ontwikkeling: De artistieke impressie kan worden gemaakt voordat volledige ontwikkelingsgoedkeuring of vergunningen zijn ontvangen. Wijzigingen opgelegd door lokale autoriteiten, voorschriften of andere belanghebbenden kunnen leiden tot aanpassingen aan het ontwerp en de uitstraling van het pand of de ontwikkeling.
Interpretatie: De artistieke impressie is subjectief en open voor interpretatie. Verschillende personen kunnen het eindproduct anders waarnemen, en hun meningen kunnen variëren.
Contractuele verplichtingen: Eventuele overeenkomsten, contracten of aankoopbeslissingen dienen te worden gebaseerd op de officiële plannen, specificaties en representaties verstrekt door de ontwikkelaar of relevante autoriteiten. De artistieke impressie heeft geen wettelijke verplichting en mag niet worden beschouwd als vervanging voor professioneel advies of vertegenwoordiging.
Auteursrecht: De artistieke impressie is beschermd door auteursrechtwetten en is het intellectuele eigendom van de kunstenaar of de ontwikkelaar. Reproductie, distributie of gebruik van de artistieke impressie zonder de juiste autorisatie is verboden.Raadpleeg de ontwikkelaar, makelaar in onroerend goed of relevante professionals voor nauwkeurige en actuele informatie met betrekking tot het pand of de ontwikkeling voordat u beslissingen of toezeggingen doet. De artistieke impressie moet worden behandeld als een gids in plaats van een exacte weergave van het eindproduct.”

Kenmerken

 • Prijs v.a. € 279.000
 • Woonoppervlakte 64 m2
 • Soort woning Appartement
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2024
 • Aantal slaapkamers 1
 • Aantal badkamers 1
 • Woningfaciliteiten
  • Airco
  • Zwembad

Location