Appartement in Curaçao

€ 795.000

Gelegen in de wijk Vista Royal (Jan Thiel) aan de oostkant van Curacao, binnen de gated community van Boca Gentil Resort, biedt dit appartement met uitzicht op de oceaan, Boca Gentil Bayside 10, 3 slaapkamers, 2 badkamers en ongeveer 160 m² woonoppervlak. ruimte. Gelegen op de eerste verdieping biedt dit hoekappartement een adembenemend, vrij panoramisch uitzicht over de Caribische Zee, dat zich uitstrekt van de Caracasbaai tot het Jan Thiel-gebied en verder. U kunt vanuit de woonkamer en het overdekte terras genieten van dit uitzicht op de oceaan. Het appartement biedt ook toegang tot de resort voorzieningen, waaronder een zwembad en een palapa.

Boca Gentil is een exclusief resort gelegen in Vista Royal (Jan Thiel). Het resort bestaat uit luxe villa’s en appartementen. De villa’s hebben privézwembaden en er is een gemeenschappelijk zwembad voor de appartementen. Het resort garandeert luxe, rust, privacy en veiligheid dankzij de bemande 24-uursbeveiliging. De stranden van Papagayo, Zanzibar en Kokos liggen op loopafstand, evenals overige faciliteiten zoals een supermarkt, sportschool, autoverhuur, diverse restaurants en hotels.

De appartementsgebouwen van Boca Gentil Resort bevinden zich op het hoogste punt binnen de gemeenschap en culmineren in het Bayside-gebouw. Appartement Bayside 10 maakt deel uit van de hoektoren aan de oceaanzijde en biedt u daardoor vrij uitzicht op de Caribische Zee.

Als u dit appartement op de eerste verdieping betreedt, geschikt voor verhuur op korte termijn, wordt u begroet door de hoofdingang die uitkomt in de woonkamer met aan beide zijden uitzicht op de oceaan. Een gang leidt naar de drie slaapkamers aan de andere kant van het appartement.

De woonkamer is voorzien van shutterramen en glazen schuifdeuren die toegang geven tot het overdekte terras, dat extra zit- en eetruimte biedt en een spectaculair uitzicht op de oceaan. Dit maakt het een ideaal appartement om het binnen- en buitenleven te combineren en brengt de frisse zeebries in de woonruimte.

Aan de woonkamer grenst een goed uitgeruste L-vormige half open keuken met granieten werkblad en moderne voorzieningen, waaronder een inbouwoven, vaatwasser, inductiekookplaat en een koelkast, ideaal om te koken en te entertainen. De kasten, het werkgedeelte, de gootsteen en de werkruimte zijn allemaal handig op elkaar afgestemd. Daarnaast is er in de keuken een opbergruimte met wasfaciliteiten.

De master slaapkamer, grenzend aan de keuken, beschikt over een inloopkast, een badkamer met apart toilet, een douchecabine, en een dubbele wastafel. Vanuit de hoofdingang vindt u de tweede slaapkamer, het gastentoilet en de derde slaapkamer, elk met shutterramen, airconditioning en ingebouwde kasten. Deze twee slaapkamers zijn verbonden door een halve Jack en Jill-badkamer met een douchecabine en wastafel.

Naast het uitzicht op de oceaan biedt dit appartement plafondventilatoren en inbouwverlichting. De maandelijkse VvE-vergoeding dekt één garage-eenheid met een parkeerplaats.

Met zijn ligging aan het strand in het Boca Gentil Resort en de nabijheid van de voorzieningen, bars en restaurants van Jan Thiel Beach, is dit appartement een ​​uitstekende keuze voor zowel permanente bewoning als investeringsmogelijkheden voor korte termijn verhuur. Door de perfecte ligging is Boca Gentil een populaire vakantiebestemming. Hier zijn uitstekende rendementen te behalen! Neemt u contact op met Jacqueline Remmelts voor informatie via +5999 5123803.

Kenmerken

  • Prijs € 795.000
  • Woonoppervlakte 160 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 2
  • Woningfaciliteiten
    • Airco
    • Tuin
    • Zwembad

Location