Appartement in Faro, Portugal

v.a. € 279.000

Welkom bij Monte Santo Resort, een 5-sterren resort dat speciaal is ontworpen voor hen die op zoek zijn naar een tweede thuis in een idyllische omgeving. In 2021 werd Monte Santo Resort & SPA uitgeroepen tot het meest romantische resort door de World Travel Awards, en met goede reden. Monte Santo is een waar paradijs, dat het beste biedt dat de regio te bieden heeft. Het resort is gelegen in een omheinde gemeenschap, omringd door volgroeide aangelegde tuinen, met onder andere een fraaie waterpartij in het hart van het resort.

Te midden van dit resort liggen de appartementen. De appartementen worden volledig gemeubileerd opgeleverd en beschikken over een woon- en eetkamer, een keuken en een ruim terras, vloerverwarming, airconditioning, alarmsysteem, dubbele beglazing en internet.

* 1 – 2 slaapkamer
* Woonoppervlakte 76m² – 101m²

Eigenschappen Monte santo Resort en de appartementen:
* Appartementen in een natuurlijke omgeving
* Appartementen zijn direct beschikbaar
* Op korte afstand van de goudgele stranden en de zee
* Verschillende golfbanen in de buurt
* Meerdere zwembaden (waarvan een binnenbad)
* Tennis-, voetbal- en basketbalvelden
* Restaurant en bar
* Fitness en yoga
* Spa en wellness
* Kidsclub
* 24/7 beveiliging
* 45 minuten van Faro Airport
* Bij het pittoreske dorp Carvoeiro

Hoewel de beschikbare appartementen geen verhuurplicht kennen, zijn er wel aantrekkelijke verhuurmogelijkheden voor de eigenaren die dat willen. Doordat Monte Santo Resort een Toeristische status heeft, is de verhuur geen probleem in tegenstelling tot appartementen met een Residentiële status. Door de gewijzigde wetgeving is het erg moeilijk om voor residentiële appartementen een Alajomento Local (verhuurvergunning) aan te vragen bij de gemeente.

Kenmerken

  • Prijs v.a. € 279.000
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Woningfaciliteiten
    • Airco
    • Zwembad

Location