Appartement in Malaga, Spanje

v.a. € 425.000

Nieuwe ontwikkeling: Prijzen van € 425.000 tot € 1.980.000,
.
Slaapkamers: 1 tot 4, Badkamers: 1 tot 4, Bouwgrootte: 72m2 tot 234m2
Deze ontwikkeling is een nieuwe mijlpaal op Estepona. De ligging aan zee biedt het voorrecht om het hele jaar door in de zee te leven. Licht, design en ruimte komen samen in woningen waar het concept van luxe zoveel meer betekent dan alleen de beste kwaliteit en superieure diensten. 36 exclusieve woningen met ruime terrassen die voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klanten.

Een unieke plek waar je het hele jaar door aan zee kunt wonen. De ontwikkeling biedt de mogelijkheid om de “urban lifestyle” te leven in een uitzonderlijke omgeving in het meest exclusieve gebouw in het gebied. Deze exclusieve ontwikkeling staat waar de zee en de kust elkaar ontmoeten en is ideaal gelegen om te genieten van de kunst, cultuur en gastronomie van de regio. Bewoners hebben ook gemakkelijk toegang tot het brede scala aan vrijetijds- en amusementsmogelijkheden aan de Costa del Sol, en mogelijkheden om elke vorm van sport te beoefenen, waaronder tientallen golfbanen in de directe omgeving. Natuur, vrije tijd, gastronomie en sport in één enkel concept. Opvallend ontwerp maakt dit gebouw, gelegen direct aan de Seafront Promenade, een stralend baken dat de aandacht trekt naar dit exclusieve gebied van de Costa del Sol. Dit innovatieve concept zal ongetwijfeld een nieuwe architectonische maatstaf zijn aan een kust die al een welverdiende wereldwijde bekendheid heeft verworven.

Woningen ontworpen en gebouwd om te wonen. Waar u kunt genieten van het milde en aangename klimaat van de regio en genieten van alles, van af en toe een bezoekje brengen aan een vakantie tot een welverdiend gouden pensioen. De terrassen bieden een extra leefruimte die een integraal deel van het pand vormt dankzij het lage hoogteprofiel en het doorlopende vloerniveau. De zee maakt deel uit van de woning.

36 Appartementen van verschillende types en met verschillende indelingen, ontworpen om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende klanten. En dat alles met één enkele gemene deler: kwaliteit.
.

Exclusiviteit die u in het hele gebouw kunt ademen en die u kunt zien vanaf het moment dat u de deur binnenstapt. Het unieke en elegante van ons project is te zien aan de hoogte van de plafonds, de deuren van vloer tot plafond, de grootformaat porseleinen vloertegels en het gebruik van hout in de slaapkamers.

Kenmerken

 • Prijs v.a. € 425.000
 • Woonoppervlakte 106 m2
 • Soort woning Appartement
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2021
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal badkamers 2
 • Woningfaciliteiten
  • Airco
  • Zwembad

Location