Appartement in Malaga, Spanje

v.a. € 655.000

Luxe zeezicht appartementen op goede locatie aan de Costa del Sol
Gelegen op een geweldige locatie dicht bij allerlei voorzieningen zoals supermarkt, restaurant, apotheken, enz… Gelegen op slechts 10 minuten rijden van de internationale luchthaven van Málaga, 15 minuten van het centrum van Málaga en 25 minuten van Marbella. Reserva del Higuerón heeft het geluk overal dichtbij te zijn, op een gereserveerde plek en in de volle natuur.

Een off-plan project met als meest onderscheidende en unieke eigenschap dat elk appartement een uitgebreide gevel heeft van meer dan 16 meter. Deze boutique project is ontworpen om de beste hedendaagse woonervaring in Zuid-Spanje te bieden. Genesteld in de uitlopers van de Sierra de Mijas-bergen met uitzicht op de natuurlijke omgeving van de aangrenzende groene gordel, geeft dit project een zeer exclusief gevoel. Met laagbouw van slechts 2 verdiepingen, het tuinniveau en de penthouses. Dit project omvat in totaal slechts 19 appartementen die door hun ruime interieur van 130 m2 de look en feel van een villa hebben. Alle appartementen in dit project zullen 3 slaapkamers en 3 badkamers hebben.

Er zijn 3 typologieën: Tuinvilla’s met een buitenruimte tot 400 m2, penthouses met jacuzzi en penthouses met dakterras solariums tot 130 m2. Elk appartement is toegewezen met twee parkeerplaatsen en een ruime berging.

Het creëren van een ideale setting om te ontspannen en tot rust te komen, omringd door rust en natuur. Dit is een plek om te relaxen en nieuwe energie op te doen. Privacy en rust heersen in een woonwijk omringd door pijnbomen en inheemse aromatische planten. Het is de perfecte combinatie voor een project dat is geïnspireerd op de wens om moderne woningen te creëren die bewoners een gevoel van vrijheid, ruimte, balans, natuurlijke omgeving en gezond leven bieden.

Het is een van de meest baanbrekende nieuwe vastgoedprojecten in Spanje, zoals blijkt uit het feit dat het een van de eerste biologische en milieuvriendelijke ontwikkelingen aan de Costa del Sol is en in aanmerking komt voor de strenge BREEAM- en WELL-certificering van duurzame ontwikkeling, beide in de bouw en de energiezuinige inrichting van de woningen – wat weer leidt tot eenvoudig en betaalbaar onderhoud.

Kenmerken

 • Prijs v.a. € 655.000
 • Woonoppervlakte 130 m2
 • Soort woning Appartement
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Aantal slaapkamers 3
 • Aantal badkamers 3
 • Woningfaciliteiten
  • Airco
  • Tuin
  • Zwembad

Location