Appartement in Split-Dalmatië, Kroatië

€ 335.000

In een rustig deel van Split, in de wijk Visoka, valt een nieuw gebouwd woongebouw op dat schittert door zijn eigentijdse design. Met vier appartementen en zes garageplaatsen zorgt dit gebouw niet alleen voor een comfortabele woning, maar zorgt het ook voor functionaliteit. Elke verdieping biedt uitzicht op de zee en de omgeving, waardoor dit gebouw een perfecte combinatie is van esthetiek en functionaliteit.

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich Appartement 3, een tweelaags appartement met een totaal netto woonoppervlak van 69,24 m2, met in totaal twee slaapkamers. Dit is het tweede van twee duplexappartementen op deze verdiepingen. Gezien de ligging op de hogere verdiepingen van het zuidoostelijke deel van het gebouw is een beter zicht op zee mogelijk. Appartement 3 bestaat uit de hoofdentree op de eerste verdieping van het gebouw, op welke verdieping zich twee slaapkamers, een badkamer en een berging bevinden. Een eigen trap leidt naar de bovenverdieping waar zich een woongedeelte bevindt, dat wil zeggen een keuken/eetkamer/woonkamer, toilet, bijkeuken, en een uitgang naar een prachtig overdekt terras met prachtig uitzicht op de zee en de omgeving.

De garageplaats is niet bij de prijs inbegrepen en bedraagt ​​20.000 EUR.

Appartement 1, 72,79 m2 – beschikbaar voor verkoop

Appartement 2, 88,54 m2 – beschikbaar voor verkoop

Appartement 3, 69,24 m2 – beschikbaar voor verkoop

Appartement 4, 52 m2 – beschikbaar voor verkoop

Dit exclusieve woongebouw biedt een ongelooflijke woonervaring, waarbij luxe, functionaliteit en stedelijkheid worden gecombineerd. Dankzij de zuidwestelijke oriëntatie verlicht het zonlicht elk hoekje, waardoor er een aangename sfeer ontstaat. Het uitzicht op zee vanuit de meeste kamers verrijkt het verblijf nog verder.
Balkon

Kenmerken

  • Prijs € 335.000
  • Perceeloppervlakte 69 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Aantal slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 2

Location