Appartement in Tirol, Oostenrijk

€ 555.000

Kitzbühel Suites in Oberndorf bij Kitzbühel!
Er worden 20 hoogwaardige en lichte appartementen gebouwd, die met hun harmonieuze en goed doordachte plattegronden een open en licht gevoel van ruimte creëren. Het uitzicht op de omliggende en sublieme bergwereld, vooral op de beroemde Kitzbüheler Horn, is een waar genoegen.
De appartementen zijn modern ingericht met tijdloze elegantie.
Naast een entree met receptie en een loungeruimte voor gasten biedt het flatgebouw een exclusieve wellnessruimte.
Ondergrondse parkeerplaatsen en kelders ronden dit unieke aanbod af.

De appartementen worden verkocht als kapitaalinvestering en zullen worden gebruikt voor commerciële verhuur.

Appartement 12
Flat 12 bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een woonoppervlakte van 66,27 m². De woning heeft twee slaapkamers, twee badkamers en een ruime woonkamer met keuken. Een zonnig terras rondt dit aantrekkelijke aanbod af.

Het aangeboden object is een toeristische investering die via een gerenommeerde exploitatiemaatschappij wordt verhuurd aan wisselende gasten.

Netto aankoopprijs € 555.000,00
Netto inrichting € 40.000,00
AAP netto 30.000,00
AAP netto 30.000,00€
______________________________________
Totale netto prijs € 655.000,00

Incidentele aankoopkosten:
Volgens bijlage en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
3% plus BTW. Makelaarskosten
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en curatele volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

Plaats:
Oberndorf bei Kitzbühel is een zonnig juweeltje in het Leukental aan de Kitzbüheler Ache met 2.245 inwoners. Het dorp is omgeven door de Kitzbüheler Alpen met een fantastisch uitzicht op de sublieme Kitzbüheler Horn in het zuidoosten en de machtige Wilder Kaiser in het noordwesten. De flats worden gebouwd aan de Alfons-Walde- Weg 1 en de locatie is een echt hoogtepunt. Direct ernaast ligt het rustieke zwembad Bichlbachbad van het dorp en de tennisbaan. De skilift van Oberndorf zelf ligt in de directe omgeving. De skigebieden van St. Johann in Tirol en Kitz Ski, met de beroemde Streif, kunnen ook worden bereikt in slechts een paar minuten. Er is uitzicht op de beroemde Kitzbüheler Horn en de Wilder Kaiser. Het huis ligt op het zuidoosten.

Er zijn talloze activiteiten in elk seizoen en voor elke leeftijdsgroep, die direct vanuit het dorp gestart kunnen worden. Van wandelen tot klimmen, van uitdagende skitochten tot rustige langlauftochten, van geweldige winkelmogelijkheden tot een gezellig kopje koffie. Hier in Oberndorf wacht je een heerlijke mix van natuur, lifestyle, traditie en onvergetelijke momenten.

Kenmerken

  • Prijs € 555.000
  • Woonoppervlakte 66 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Bouwjaar 2024
  • Aantal slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 2

Location