Appartement in Tirol, Oostenrijk

€ 375.000

In de mooie gemeente Stumm in het Zillertal staat na een uitgebreide renovatie een gezellig en vriendelijk appartement op de 1e verdieping te koop. Het gebouw wordt momenteel opnieuw ingericht en gemoderniseerd. Dit domicilie biedt ca. 83m² woonoppervlak en genoeg ruimte voor een klein gezin. De ruime inkomhal, die veel bergruimte biedt, geeft toegang tot alle lichte kamers. De grote badkamer is ook uitgerust met een drempelloze inloopdouche.
Er is ook een balkon op het zuiden dat uitnodigt om te genieten en te vertoeven met familie en vrienden.
2 buitenparkeerplaatsen kunnen worden gekocht voor € 20.000 per stuk.

Aankoopprijs: € 375.000,00

Incidentele aankoopkosten:
Volgens toeslag en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
3,0 % plus 20 % btw Succeskosten van Tirol Real Estate GmbH
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het curatorschap volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

De gemeente Stumm in het Zillertal ligt aan de zonnige kant van het Zillertal en is met zijn 1.855 inwoners het op twee na grootste dorp in de eerste vakantieregio Fügen-Kaltenbach. Het dorp ligt op 650 meter boven zeeniveau en biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, waardoor het een aantrekkelijke vakantiebestemming is voor iedereen!
In de winter wachten de nabijgelegen 544 kilometer aan pistes, besneeuwde hellingen en fascinerende bergwerelden om verkend te worden.
In de zomer biedt het Zillertal zowel actie als afzondering. Wandelen, fietsen, klimmen, golfen of een ontspannen gletsjerexcursie in de zomer, er is voor elk wat wils.
Er zijn talloze restaurants, hutten, almen, winkels en nog veel meer in de directe omgeving.

Kenmerken

  • Prijs € 375.000
  • Woonoppervlakte 83 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Bouwjaar 1959
  • Aantal slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 1

Location