Appartement in Tirol, Oostenrijk

€ 785.000

Een algehele renovatie en de uitbreiding van een woongebouw hebben geleid tot een buitengewoon penthouse met een hemels uitzicht op de omliggende bergen in het pittoreske Stumm in het Zillertal.
Hoge kamers met zichtbare dakspanten, grote glazen puien, hoogwaardige vloerbedekking en exclusief sanitair maken van dit juweeltje iets heel bijzonders.
Dit droomhuis met ca. 138m² woonoppervlak biedt met 2 slaapkamers en 2 badkamers genoeg ruimte voor een gezin en laat niets te wensen over.
Een ander hoogtepunt is de open haard in de lichte, ruime woon/eetkamer. Elke kamer heeft ook toegang tot een van de 3 gezellige balkons, die je uitnodigen om te genieten en rond te hangen met familie en vrienden.
Deze unieke penthouse flat wordt binnen 4 maanden na aankoop opgeleverd en is klaar voor bewoning.

2 nieuw ontworpen buitenparkeerplaatsen kunnen worden gekocht voor € 20.000 per stuk.

Aankoopprijs: € 785.000,00

Incidentele aankoopkosten:
Volgens bijlage en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
3,0 % plus 20 % btw Succeskosten van Tirol Real Estate GmbH
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het curatorschap volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

De gemeente Stumm in het Zillertal ligt aan de zonnige kant van het Zillertal en is met zijn 1.855 inwoners het op twee na grootste dorp in de eerste vakantieregio Fügen-Kaltenbach. Het dorp ligt op 650 meter boven zeeniveau en biedt een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten, waardoor het een aantrekkelijke vakantiebestemming is voor iedereen!
In de winter wachten de nabijgelegen 544 kilometer aan pistes, besneeuwde hellingen en fascinerende bergwerelden om verkend te worden.
In de zomer biedt het Zillertal zowel actie als afzondering. Wandelen, fietsen, klimmen, golfen of een ontspannen gletsjerexcursie in de zomer, er is voor elk wat wils.
Er zijn talloze restaurants, hutten, almen, winkels en nog veel meer in de directe omgeving.

Kenmerken

  • Prijs € 785.000
  • Woonoppervlakte 138 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Bouwjaar 2024
  • Aantal slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 2

Location