Appartement in Tirol, Oostenrijk

€ 809.000

In het centrum van de toeristische TOP-bestemming Serfaus-Fiss-Ladis wordt een eersteklas appartementencomplex gebouwd. SUITES I Ladis in het pittoreske dorpje Ladis combineert de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en comfort met de unieke natuurlijke omgeving van Tirol tot een investering met indrukwekkende vooruitzichten op succes.

Het pand is geïnspireerd op het historische kasteel met dezelfde naam en beschikt over een wellnessruimte, de “Laudegg Mountain Spa” met een Finse stenen sauna, bio-kruidensauna en infraroodcabine van Zwitserse pijnbomen, een ijsfontein, een regeneratiedouche en een ontspanningsruimte voor volledige ontspanning.

De 27 exclusieve appartementen zijn volledig uitgerust (alleen met een koffer klaar om in te trekken) en maken indruk met hun exclusieve design en uitstekende kwaliteit tot in het kleinste detail.

In dit geval presenteren we de unieke 4-kamer suite met een woonoppervlakte van 106,77m² en een fantastisch zonneterras van 68,55m².

De goed ontworpen woonruimte biedt genoeg ruimte om avonden samen door te brengen en na te praten over de dag vol actie tijdens je skivakantie of zomervakantie. De eenheid heeft ook een fantastisch zonneterras met uitzicht op het prachtige berglandschap. In de woon/eetkamer bevindt zich een volledig uitgeruste keuken die niets te wensen overlaat.
Het appartement beschikt ook over drie liefdevol ingerichte slaapkamers met kwaliteitsboxspringbedden voor een goede nachtrust. Een van deze slaapkamers is de ouderslaapkamer en heeft een eigen badkamer met alle voorzieningen.
Een andere badkamer met ligbad bevindt zich in de gang.

Het aangeboden pand is een toeristische investering, die wordt verhuurd aan wisselende gasten via de gerenommeerde exploitatiemaatschappij ALPS RESORTS (marktleider in de DACH-regio van de Alpen).

Aarzel niet om contact met ons op te nemen, we beantwoorden graag al je vragen!

Netto aankoopprijs € 809.000,00
Netto inrichting € 60.000,00
TGAAP netto € 30.000,00
______________________________________
Totale netto prijs € 899.000,00

Incidentele aankoopkosten:
Volgens bijlage en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1% inschrijfkosten kadaster
3% plus BTW. makelaarscourtage
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het bewind volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

Locatie

Welkom aan de zonnige kant van de Tiroolse vakantiewereld:

Op een zonnig hoogplateau boven het Tiroolse Oberinntal, omgeven door indrukwekkende bergtoppen van 3.000 meter, biedt het kleine dorpje Ladis een unieke vakantiebelevenis. De toeristische regio Serfaus-Fiss-Ladis is een trendsetter op het gebied van gezinsvriendelijkheid. Het staat bekend om zijn uitstekende winterlandschap met een uitgebalanceerd pistenlandschap, afwisselende zomerhoogtepunten te midden van indrukwekkende berglandschappen – en om meer dan 2.000 zonuren per jaar. Wie in Tirol op zoek is naar plezier, avontuur en ontspanning, vindt in Ladis.

ONGEVEER 2,5 MILJOEN BEZOEKERS VAN SERFAUS-FISS-LADIS:
Ranglijst 4 van de populairste toeristische regio’s van Tirol wat betreft overnachtingen

HET HELE JAAR DOOR SEIZOEN:
Hoogtepunten in zomer en winter – sneeuwzekerheid tot in het voorjaar

UITSTEKEND WINTERSPORTGEBIED:
214 pistekilometers om te skiën en snowboarden

OP HET ZONNETERRAS VAN TIROL:
2.000 zonuren per jaar

Kenmerken

  • Prijs € 809.000
  • Woonoppervlakte 107 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2026
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 2

Location