Appartement in Tirol, Oostenrijk

€ 299.000

In het hart van Ehrwald, direct naast de golfbaan en in de directe omgeving van het bekende skigebied Ehrwald, zijn hoogwaardige appartementen en appartementen met een fantastisch uitzicht op de Zugspitze en het omliggende bergpanorama gebouwd.

Naast een entree met receptie en een loungeruimte voor gasten biedt het huis een exclusieve wellnessruimte.
Natuurlijk zijn er parkeerplaatsen rondom het huis.

Flat WP 2 ligt op de begane grond van het moderne wooncomplex en is hoogwaardig ingericht met speciale aandacht voor gezelligheid.
Het perfect ingedeelde appartement heeft 55 m² woonoppervlak, dat als volgt is verdeeld: hal, slaapkamer, badkamer en een woon-/kook-/eetgedeelte. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het prachtige zonneterras.

Op de begane grond van het huis is er een wellnessruimte met een overdekt infinity zwembad, een Finse sauna, bio-sauna en infraroodcabine, regendouche en een ontspanningsruimte voor volledige ontspanning.

Een fotovoltaïsch systeem en een luchtwarmtepomp zijn geïnstalleerd in de Zugspitz Residence voor een algeheel gevoel van welzijn. Deze technologie kan een belangrijke bijdrage leveren aan de klimaatbescherming en is ook goedkoop in onderhoud. De zelf opgewekte elektriciteit kan niet alleen worden gebruikt voor huishoudelijke apparaten, maar in combinatie met de warmtepomp ook voor het verwarmen van het gebouw of het opladen van een elektrische auto.
Het aspect van milieubescherming is ook erg belangrijk voor ons. In tegenstelling tot conventionele energiecentrales stoten deze systemen geen CO2 uit die schadelijk is voor het klimaat en zijn ze dus 100% klimaatneutraal.

Nauwe economische/familiale relatie:
We vestigen je aandacht op een bestaande nauwe familie- en zakelijke relatie tussen de verhuurder en makelaar.

Incidentele aankoopkosten:
Volgens bijlage en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
3,0% plus BTW Makelaarskosten
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het bewind volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

Locatie

Dit glanzende nieuwbouwcomplex ligt majestueus aan de voet van de imposante Zugspitze en is genesteld in het bruisende hart van de pittoreske Tiroler Zugspitz Arena. Ehrwald, een betoverende toeristische gemeente met ongeveer 2.666 inwoners, verheft zich trots op een hoogte van ongeveer 1.000 meter boven de zeespiegel en betovert bezoekers met een panorama dat de zintuigen betovert. De ultramoderne liften zijn een echt hoogtepunt en maken skiën en snowboarden tot een onvergetelijke ervaring. Maar Ehrwald ontvouwt ook zijn magie in de zomer en trekt bergbeklimmers, wandelaars, mountainbikers en golfers naar het rijk van de eindeloze mogelijkheden. De gemeente is een levendig centrum van activiteit dat zijn inwoners en gasten verwent met een eersteklas infrastructuur. Ehrwald – een plaats die zijn plaats in de harten van de mensen zal veroveren en altijd uitnodigt om te blijven hangen.

Kenmerken

  • Prijs € 299.000
  • Woonoppervlakte 55 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Bouwjaar 2022
  • Aantal slaapkamers 1
  • Aantal badkamers 1
  • Woningfaciliteiten
    • Zwembad

Location