Appartement in Tirol, Oostenrijk

€ 498.000

Deze exclusieve, gemeubileerde flat met vrijetijdsbestemming op de 2e verdieping presenteert zich als een echt juweeltje met een royale woonoppervlakte van ca. 104m².
De open woonkamer, harmonieus gecombineerd met de eethoek en moderne keuken, vormt het levendige middelpunt van de woning.
De drie slaapkamers bieden genoeg ruimte voor het hele gezin. Vanuit twee van de drie slaapkamers heb je toegang tot het balkon van ca. 8m², terwijl het terras van ca. 11m² elegant toegankelijk is vanuit de eethoek – beide ruimtes bieden een adembenemend uitzicht op de schilderachtige rivier en de tegenoverliggende bergketen.

De luxe badkamer verwent je met een stijlvolle combinatie van ligbad, douche en dubbele wastafel. Een apart toilet biedt extra comfort en privacy. In de aankoopprijs zijn een ruime kelderruimte en twee parkeerplaatsen inbegrepen, die de woonervaring compleet maken.

Deze flat combineert functionaliteit met eigentijds design en presenteert zich als een perfecte woning in een betoverende omgeving. Laat je verleiden door dit droomhuis in Fliess en ervaar de hoogste levensstandaard in een idyllische omgeving.

Aankoopprijs: € 498.000,00

Bijkomende aankoopkosten:
Volgens toeslag en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
3,0 % plus 20 % btw Succeskosten van Tirol Real Estate GmbH
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het curatorschap volgens het tarief van de advocaat plus

Het dorp Fliess, gelegen op een zonnige helling en in het hart van het natuurpark Kaunergrat, wordt gekenmerkt door de diversiteit van zijn flora en fauna en talrijke natuurlijke kenmerken. Ook de archeologie die er te beleven valt en de talrijke culturele hoogtepunten kenmerken het stadsbeeld van Fliess. Vondsten van het Tiroolse deel van de 2000 jaar oude Via Claudia Augusta Romeinse weg worden tentoongesteld in het Via Claudia Augusta Documentatiecentrum en het Archeologisch Museum. In de winter bereik je het familieskigebied Serfaus-Fiss-Ladis in slechts een paar minuten met de auto. In de zomer kun je de schoonheid van het natuurpark Kaunergrat ervaren en ontspannen tijdens het wandelen en fietsen in een unieke bergwereld of tot rust komen in het nieuwe panoramische zwembad en recreatiecentrum direct in het dorp.

Afstanden van Fließ naar:
– Fiss: ca. 25 minuten met de auto
– Landeck: ca. 15 autominuten
– St. Anton: ca. 35 minuten met de auto
– Ischgl: ca. 45 minuten met de auto
– Innsbruck: ongeveer 60 minuten met de auto
– Zwitserland: ongeveer 30 minuten met de auto
– Italië: ongeveer 45 minuten met de auto

Kenmerken

  • Prijs € 498.000
  • Woonoppervlakte 104 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Bouwjaar 1991
  • Aantal slaapkamers 3
  • Aantal badkamers 1

Location