Appartement in Tirol, Oostenrijk

€ 259.000

Dit charmante appartement van 58 m² is beschikbaar voor onmiddellijke verkoop en is een echt juweeltje in de gewilde locatie van Reith bei Seefeld. Gelegen in de onmiddellijke nabijheid van de idyllische Seefelder Wildsee, biedt deze woning alles wat je hartje begeert.

Het appartement maakt indruk met een ruime woon/eetkamer, een aparte slaapkamer en een badkamer met toilet. Alle kamers zijn perfect op elkaar afgestemd en laten niets te wensen over. Nog een voordeel: de flat wordt volledig gemeubileerd opgeleverd en is ook ideaal voor toeristische verhuur.

Het gebouw zelf is voorzien van moderne gasverwarming en heeft een robuust Prefa dak. Bezichtigingen zijn altijd mogelijk op afspraak.

Incidentele aankoopkosten:
Volgens toeslag en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
3,0% plus 20% btw Makelaarskosten
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het bewind volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

Plaats

Reith bei Seefeld, een charmant dorpje in Tirol, Oostenrijk, biedt een droomachtige omgeving voor natuurliefhebbers en buitenmensen. Genesteld aan de voet van het majestueuze Karwendelgebergte, opent het een wereld van mogelijkheden voor vrijetijdsactiviteiten zoals paardrijden, wandelen en skiën. De eersteklas paardrijfaciliteiten zijn bijzonder uitstekend, met maneges die cursussen aanbieden voor beginners tot ervaren ruiters.

Een ander hoogtepunt van de regio is de nabijgelegen Seefelder Wildsee. Dit rustige bergmeer is ideaal voor ontspannende wandelingen, gezellige picknicks en rustgevende boottochten. De omliggende charmante flats bieden een adembenemend uitzicht op het schilderachtige landschap en zijn perfect voor wie wil genieten van de rust van de natuur zonder het comfort van het moderne leven te hoeven opgeven.

De locatie van de flat combineert de voordelen van een natuurlijke omgeving met de nabijheid van een breed scala aan recreatieve activiteiten. Of je nu wilt profiteren van de eersteklas paardrijfaciliteiten of gewoon wilt genieten van de schoonheid van de Wildsee – Reith bei Seefeld is de ideale plek voor een perfecte mix van activiteit en ontspanning.

Kenmerken

  • Prijs € 259.000
  • Woonoppervlakte 59 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Aantal slaapkamers 1
  • Aantal badkamers 1

Location