Appartement in Tirol, Oostenrijk

€ 899.000

**Ben je op zoek naar iets speciaals?
Dan hebben we de juiste flat voor je! Deze uitzonderlijke woning biedt je meer dan 230 m² privéterras, ongeveer 50 m² tuin en een royale 151 m² woonruimte – en laat niets te wensen over.

**Gemoderniseerd en overspoeld met zonlicht**
Dit in 2021 ingrijpend gerenoveerde appartement biedt de hele dag zon. De idyllische Seefelder Wildsee ligt op een steenworp afstand en nodigt uit tot ontspannende wandelingen en vrijetijdsactiviteiten.

**Comfort en luxe**
Het appartement heeft twee slaapkamers met een adembenemend uitzicht op de bergen van Tirol, een badkamer met privétoegang tot het terras, een praktische kleedkamer en een stijlvolle woonkamer met erker. Het gebouw is voorzien van een duurzaam Prefa dak en moderne gasverwarming vanaf 2021.

**Gebruik**
Het appartement kan zowel als hoofdverblijf als voor toeristische doeleinden worden gebruikt.

Ervaar de perfecte mix van activiteit en ontspanning in deze gewilde woonwijk. Neem contact met ons op voor meer informatie en een bezichtiging!

Incidentele aankoopkosten:
Volgens het supplement en in het bijzonder
3,5 % overdrachtsbelasting
1,1 % inschrijfkosten kadaster
3,0% plus 20% btw Makelaarskosten
Kosten voor het opstellen van de koopovereenkomst en het bewind volgens het tarief van de advocaat plus contante kosten

Plaats

Reith bei Seefeld, een charmant dorpje in Tirol, Oostenrijk, biedt een droomachtige omgeving voor natuurliefhebbers en buitenmensen. Genesteld aan de voet van het majestueuze Karwendelgebergte, opent het een wereld van mogelijkheden voor vrijetijdsactiviteiten zoals paardrijden, wandelen en skiën. De eersteklas paardrijfaciliteiten zijn bijzonder uitstekend, met maneges die cursussen aanbieden voor beginners tot ervaren ruiters.

Een ander hoogtepunt van de regio is de nabijgelegen Seefelder Wildsee. Dit rustige bergmeer is ideaal voor ontspannende wandelingen, gezellige picknicks en rustgevende boottochten. De omliggende charmante flats bieden een adembenemend uitzicht op het schilderachtige landschap en zijn perfect voor wie wil genieten van de rust van de natuur zonder het comfort van het moderne leven te hoeven opgeven.

De locatie van de flat combineert de voordelen van een natuurlijke omgeving met de nabijheid van een breed scala aan recreatieve activiteiten. Of je nu wilt profiteren van de eersteklas paardrijfaciliteiten of gewoon wilt genieten van de schoonheid van de Wildsee – Reith bei Seefeld is de ideale plek voor een perfecte mix van activiteit en ontspanning.

Kenmerken

  • Prijs € 899.000
  • Woonoppervlakte 152 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Bestaande bouw
  • Aantal slaapkamers 2
  • Aantal badkamers 1

Location