Appartement in Verenigde Arabische Emiraten

v.a. € 548.000

Project algemene feiten 

Ontdek de gouden uitstraling van The Sapphire, een voortreffelijk juweeltje gelegen langs Sheikh Zayed Road. Deze prachtige residentie herdefinieert het stadsleven, waar panoramische uitzichten over de stad luxe aan het licht brengen. Geïnspireerd door de gele saffier zijn zowel binnen- als buitenruimtes versierd met luxueuze texturen en rijke gouden tinten, wat een toon van tijdloze elegantie en verfijning zet. 

The Sapphire, gelegen langs de beroemde Sheikh Zayed Road, ligt aan de rand van Business Bay, naast andere prestigieuze DAMAC-projecten zoals Safa One en Safa Two. Met een boeiend uitzicht op de Sheikh Zayed Road en de skyline van de stad wordt The Sapphire omgeven door de felbegeerde wijken van Dubai, waaronder het iconische Burj-gebied met zijn wereldwijd erkende bezienswaardigheden. 

The Sapphire is gunstig gelegen nabij populaire plekken zoals Kite Beach en Downtown Dubai en biedt bewoners het beste van twee werelden. In de buurt ligt het Safa Park, een van de eerste parken van de stad met weelderig groen en talloze speelplekken voor kinderen. Op slechts een steenworp afstand van The Sapphire hebben bewoners gemakkelijk toegang tot de levendige stedelijke bezienswaardigheden City Walk en Box Park, evenals het pittoreske Jumeirah Beach. 

Afwerking en materialen 

Woon- en eetkamer en slaapkamers: porseleinen tegelvloeren. Geschilderde muren 

Kenmerken badkamer: porseleinen tegelvloeren en wandbekleding. Ijdelheid met stenen aanrecht in alle badkamers. Sanitair met toebehoren en toebehoren. Spiegel in alle badkamers. 

Keuken en apparaten 

Keukens voorzien van kasten en stenen aanrechtblad met stalen spoelbak. Keukenapparatuur (fornuis, afzuigkap, koelkast en wasmachine). Porseleinen tegelvloer. Geschilderde muren. 

Inrichting 

Nee 

Locatiebeschrijving en voordelen 

Sheikh Zayed Road, een van de meest iconische verkeersaders van Dubai, fungeert als een bruisende en dynamische verkeersader die het levendige landschap van de stad doorkruist. Deze ongeveer 55 kilometer lange snelweg is een symbool van de moderniteit en economische kracht van Dubai. Vernoemd naar Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, de grondlegger van de Verenigde Arabische Emiraten, is de weg een bewijs van het visionaire leiderschap dat Dubai heeft getransformeerd tot een mondiale metropool. 

De Sheikh Zayed Road, bekleed met torenhoge wolkenkrabbers, staat synoniem voor de indrukwekkende skyline van de stad. De route wordt geflankeerd door een verbluffende reeks architectonische wonderen, waaronder strakke kantoortorens, luxe hotels en wooncomplexen, die bijdragen aan de futuristische en kosmopolitische sfeer van het gebied. De vierbaanswegen van de weg zijn vaak druk met een mix van lokaal en internationaal verkeer, wat de diverse en multiculturele bevolking van Dubai weerspiegelt. 

Sheikh Zayed Road is niet alleen een transportcorridor; het is ook een symbool van de economische welvaart en het zakencentrum van Dubai. De verkeersader herbergt de hoofdkantoren van talrijke multinationale ondernemingen, financiële instellingen en vooraanstaande zakelijke vestigingen. De strategische ligging heeft het tot een vitale economische levensader gemaakt, die het verkeer van goederen, diensten en mensen door de stad vergemakkelijkt. 

Betaalplan 

20% betaling bij boeking 

50% betaling tijdens de bouw 

30% betaling bij overdracht 

Kenmerken

  • Prijs v.a. € 548.000
  • Woonoppervlakte 75 m2
  • Perceeloppervlakte 75 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2029
  • Woningfaciliteiten
    • Zwembad

Location