Appartement in Verenigde Arabische Emiraten

v.a. € 341.400

Project algemene feiten

Riviera 65 van Azizi is een voortreffelijke hoogwaardige residentiële ontwikkeling die het toneel vormt voor een ongeëvenaarde woonervaring. Gelegen in het hart van een levendige wijk, wordt dit uitzonderlijke gebouw omgeven door een wereld van recreatiemogelijkheden, een sprankelende kristallen lagune en een levendige boulevard, waardoor het het ultieme adres is voor wie op zoek is naar het beste van twee werelden.
Binnen Riviera 65 ontdekt u een verzameling prachtig ontworpen studio’s, appartementen met één slaapkamer en appartementen met twee slaapkamers die de elegantie van deze toch al indrukwekkende gemeenschap naar een hoger niveau tillen. Deze huizen zijn een warme en uitnodigende toevoeging aan de buurt en bieden een mix van comfort en verfijning die past bij uw levensstijl.

De levendige boulevard, een integraal onderdeel van de Riviera-ervaring, is een bruisend centrum van gemak en genot. Op loopafstand vindt u een overvloed aan winkel- en culinaire mogelijkheden, waaronder charmante cafés, verleidelijke restaurants, trendy winkels, boetiekjes, goed gesorteerde supermarkten en handige buurtwinkels. Alles wat u nodig heeft, ligt voor de deur, wat het gemak en comfort van uw dagelijkse leven vergroot.

Afwerking en materialen
Italiaanse marmeren vloer
Premium houtschrijnwerk
Verlichting op maat
Panoramische glazen liften
Keuken en apparaten
Uitgeruste keuken
Inrichting
Nee
Betaalplan
10% betaling bij boeking
30% betaling Tijdens de bouw
60% betaling bij overdracht

Locatiebeschrijving en voordelen
Mohammed Bin Rashid City (MBR City) is een enorm stadsontwikkelingsproject dat hoogwaardige woningen omvat, zoals villa’s, herenhuizen en luxe appartementen, gericht op welvarende individuen en gezinnen. De architectuur en het ontwerp van deze eigendommen zijn vaak voorzien van moderne en eigentijdse stijlen, waarin de nieuwste technologische ontwikkelingen en duurzame praktijken zijn verwerkt.
De stad beschikt ook over een scala aan voorzieningen en attracties van wereldklasse. Deze omvatten uitgestrekte groene ruimten, parken en aangelegde tuinen, die bewoners en bezoekers mogelijkheden bieden voor vrije tijd en ontspanning. Het project omvat het Dubai Canal, een indrukwekkende waterweg die door het hart van MBR City stroomt, wat bijdraagt ​​aan de esthetische aantrekkingskracht en woonervaringen aan het water biedt.

Bovendien is MBR City de thuisbasis van verschillende entertainment- en culturele bezienswaardigheden. Een opmerkelijk voorbeeld is het Dubai Hills Estate, een luxe golfbaangemeenschap met een 18-holes kampioenschapsgolfbaan, luxe woningen en een scala aan winkels en eetgelegenheden. Andere geplande attracties in MBR City zijn themaparken, kunstgalerijen, musea en sportfaciliteiten.

Kenmerken

  • Prijs v.a. € 341.400
  • Woonoppervlakte 33 m2
  • Perceeloppervlakte 33 m2
  • Soort woning Appartement
  • Bouwvorm Nieuwbouw
  • Bouwjaar 2025
  • Woningfaciliteiten
    • Zwembad

Location