Chalet in Gelderland, Nederland

€ 98.500

134-30
Een mooi nieuw Hansson chalet met verhuurmogelijkheden te koop op de Veluwe, Gelderland

Het Eperwoud is een gezellig familiepark met meerdere faciliteiten. Het nieuwe gedeelte van het park noemen we ‘Veluwte’, waar nieuwe chalets in de verkoop staan. Voor een hapje en een drankje kun je terecht bij het cafetaria, terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin. Op het park heb je ook de mogelijkheid om een E-bike te huren, hier kun je perfect de Veluwe mee over scheuren. De Veluwe is een recreatiegebied met duizenden hectaren natuur, een perfecte omgeving om te wandelen en te fietsen.

En niet alleen de omgeving is een plek om uit te rusten, maar ook de uitstraling van het chalet geeft je dit gevoel. De zachte beige kleuren in combinatie met wit en hout zorgen bij het chalet op kavel 134-30 voor een echt vakantiegevoel. Het Hansson Zeebonk chalet is een ruim chalet met een standaard indeling. Een ruime woonkamer met openslaande deuren, een luxe keuken met vaatwasser, combimagnetron en koel-/vriescombinatie. Verder heeft het chalet twee slaapkamers met opbergruimte, een badkamer en niet te vergeten een apart toilet.

Verhuren met een dagelijkse prijsoptimalisatie

De verhuur van je chalet wordt verzorgd door recreatiepark Eperwoud zelf. Dit doen ze met zorg en aandacht, want de kwaliteit zit in de details. Door de verhuurbemiddeling in eigen beheer te houden, word je ontzorgd met eventuele verhuur. Wil je jullie kostbare chalet liever niet verhuren, geen probleem! Maar als je wel geïnteresseerd bent in rendement of in de dekking van de jaarlijkse kosten, dan zijn de verhuurmogelijkheden op het Eperwoud een prima kans. Door gebruik te maken van slimme systemen en samen te werken met lokale partners, zijn verhuur en het beheer op de best mogelijke manier ingericht.

De verhuurbemiddeling van recreatiepark Eperwoud staat voor de liefde van gastvrijheid, natuur en zeker ook de digitale techniek om mensen een paar dagen te laten recreëren op de prachtige Veluwe. Met de juiste mensen op de juiste plek, zorgen ze voor een gezond rendement op jullie chalet en een optimale beleving van de gasten.
Een slimme manier om rendement te halen uit jullie tweede thuis op het Eperwoud.

Jaarhuur & Info
Permanente bewoning is op recreatiepark het Eperwoud niet toegestaan.
Het park is het hele jaar geopend en huisdieren zijn toegestaan.
De kavel huur bedraagt € 3.615,- incl. forensenbelasting.
De verkoopprijs van het chalet is inclusief BTW en inclusief transport, plaatsing en tuinaanleg.
Zou je het chalet commercieel willen gaan verhuren, dan is de BTW verrekenbaar.

Contact
Op het ‘Veluwte’ gedeelte van dit recreatiepark staan dus naast dit mooie chalet nog een aantal mooie chalets in de verkoop. Neem vooral een kijkje bij het overige aanbod en neem bij vragen contact met ons op. We nemen je graag mee voor een bezichtiging op het park.
Je kunt ons bereiken op het nummer 06-11775405 of e-mail naar jan@stacaravanmakelaar.nl

Kenmerken

 • Prijs € 98.500
 • Woonoppervlakte 46 m2
 • Perceeloppervlakte 300 m2
 • Soort woning Chalet
 • Bouwvorm Nieuwbouw
 • Bouwjaar 2022
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal badkamers 1
 • Woningfaciliteiten
  • Tuin

Location